Lofoten Seaweed

Lofoten Umami

  • Debio

Lofoten Umami Et japansk-inspirert dryss med tang og tørrfisk som gir maten det lille ekstra. Umami er en naturlig smaksforsterker og gjør drysset til et fantastisk all-round krydder. Helt enkelt smaken av Lofoten i en liten blå boks. Egner seg spesielt godt til fisk og sjømat, men også på en saftig biff

Hvordan bruke Umami dryss:
Japansk furikake er tradisjonelt brukt som smaksforsterker på ris, men dette krydderet kan gjerne brukes til alle typer sjømat - fra kongekrabbe til laksefilet.
Ønsker du en litt ekstra god frokost kan du toppe avocado eller egget med med et smakfullt dryss fra havet.
Om du elsker sushi - denne er en perfekt finish på makirullen.

Olje og krydder Nordland


 


Lofoten Seaweed

Nordland

Lokalisert blant de lokale fiskerne på Napp, tar Tamara og Angelita de tradisjonelle mattradisjonene i Lofoten et steg ...

Gå til produsent
Ingredienser Sesamfrø (hvit/sort), tørrfisk, sukkertare (Saccharina latissima), Butare (Alaria esculenta), Søl (Palmaria palmata), salt.
Allergener Fisk, skalldyr, sesamfrø
Egenskaper
  • Glutenfritt
Holdbarhet 12 mnd
Oppbevaring Oppbevares tørt, unngå sollys
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi
Fett
– mettede fettsyrer
Karbohydrater
– sukkerarter
Protein
Salt

Innhold

Ingredienser Sesamfrø (hvit/sort), tørrfisk, sukkertare (Saccharina latissima), Butare (Alaria esculenta), Søl (Palmaria palmata), salt.
Allergener Fisk, skalldyr, sesamfrø
Egenskaper
  • Glutenfritt
Holdbarhet 12 mnd
Oppbevaring Oppbevares tørt, unngå sollys

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi
Fett
– mettede fettsyrer
Karbohydrater
– sukkerarter
Protein
Salt

Produktvarianter

  • 40 gram pr boks
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Lofoten Seaweed

Lofoten Seaweed

Trøffeltangsalt

Nordland

Består av havsalt og tørket grisetangdokke (trøffeltang). Setter en nydelig trøffelsmak på maten og passer godt i smør og fete sauser, pastaretter og risotto. Fantastisk til stekt potet, trives også i kjøtt- og tørrfiskretter

Gå til produkt

Lofoten Seaweed

Butare/wakame ( Alaria esculenta)

Nordland

Håndhøstet viltvoksende butare/wakame fra en av verdens sterkeste tidevannstrømmer. Butaren har et tynt og mykt vingelignende blad og en hardere midribbe som skiller vingene. Kan leveres knust( større biter) eller malt opp til dryss. Her også to kvaliterer - kun flak fra bladet eller fra midribben.

Gå til produkt

Lofoten Seaweed

Tørket Trøffeltang/grisetangdokke ( vertebrata lanosa)

Nordland

Trøffeltangen er en liten og lett dusk som vokser på grisetangen. Den har derfor navnet grisetangdokke. Den har de siste årene blitt meget populær for sin milde trøffelsmak og blir nå oftest omtalt som trøffeltang definert etter smak.

Gå til produkt

Flere produkter fra LOFOTENMAT BA