Lofoten gårdsysteri

Nordland

Økologisk hvite geitoster produsert av fersk melk. På Lofoten gårdsysteri yster vi hvite geitoster av dags fersk melk. Melken som blir produsert av geitene på gården er av høy kvalitet og produsert , mest mulig, på lokale ressurser rundt gården. Geitene har fine beiteområder i fjellene rett ved Atlanterhavet, der de er i sitt rette element. Gode råvarer skal til for å kunne lage kvalitets oster. Osteprosessen er håndverk, og dette gjør vi med kjærlighet for våre oster. På yttersiden av Lofoten, på Saupstad, ligger Lofoten Gårdsysteri. Her yster vi ost av melk fra våre egne geiter på gården. Når gresset er frodig og næringsrikt går geitene ute og vinterstid fôres de med silo og høy fra egen innmark. Friske geiter og godt miljø gir god biodynamisk melk av ypperste kvalitet. Av denne yster vi de mest smakfulle oster, flere av dem smaksatt med lokale urter, blomster og tang. I tillegg produserer vi spekepølser og kje, og har en liten gårdskafe/butikk der du kan smake og kjøpe varene våre. Velkommen til oss!

Lofoten Gårdsysteri – Saupstad Gård finner du på yttersiden av Vestvågøy, på vei mot Unstad. Gården ligger flott sørvendt mellom Steinfjorden og Saupstadtinden, i en frodig dal. De grønne fjellene rundt gården er et ypperlig beiteområde til geitene, og turområde for folk. I gårdsysteriet foredler vi økologisk geitemelk til velsmakende oster, i tillegg yster vi av lokalprodusert kumelk. Gårdsysteriet har også produksjonslokaler til videreforedling av det gode geitekjøttet som produseres på gården. Her lages det spekepølser og forskjellige typer grillpølser. Vi selger også kjekjøtt i sesongen. Kvalitet, økologi og den gode smaken står sentralt hos oss.Lofoten gårdsysteri ligger på Vestvågøy, på yttersida mot Unstad. Fra Leknes er det 20 km til gården. E10 følges til avkjørsel til venstre mot Unstad og Haneskiltet. Gårdsysteriskiltet følges til gården. Fra E10 er det 6 km til Lofoten Gårdsysteri (7 km fra Lofotr Vikingmuseum). Fra Svolvær er det 60 km til gården. E10 følges til avkjørsel til høyre mot Unstad og Haneskiltet. Denne avkjørselen ligger ca. 1 km etter Lofotr Vikingmuseum. Fra E10 er det 6 km til Lofoten Gårdsysteri. Adresse: Saupstad, 8360 BøstadMobil: 950 82 958/ 95277106. Se bildene av gården og produksjonen på facebook

Alle produkter fra Lofoten gårdsysteri

Lofoten gårdsysteri

Steinfjording Naturell

Nordland

Steinfjording er en halvfast hvit geitost laget av melk fra Lofoten Gårdsysteri sine egne geiter. Steinfjording Naturell er salgsklar etter seks ukers modning og har en ren, litt syrlig smak. Ved lengre lagring blir smaken enda rundere og mer karakteristisk.

Gå til produkt