LiVERTEN

Trøndelag

Et serveringssted og bakeri ved svenskegrensen i Lierne kommune i Nord-Trøndelag med fokus på lokal mat, lokale mattradisjoner og historie. Her finner du kortreist mat og lokale produkter på alle menyer. Besøk våre lokaler i hjertet av Norge.

LiVERTEN serverer og produserer mat tuftet på tradisjoner, og legger vår stolthet i maten vi serverer/produserer. Å leke med maten var noe vi sjelden fikk lov til som barn, men i LiVERTEN er vi voksne nok til å leke med maten når vi vil, og det vil vi ofte.

Noe av det gøyeste vi gjør er å prøve nye produkter sammen, eller nye smaker sammen, og komme fram til noe vi tror at du som gjest vil like. Smakene kan enten komme fra vårt eget bakeri, eller produkter fra en av de mange samarbeidspartnerne våre, som alle har sterk kompetanse på produktene sine og er stolte av å bruke råvarer fra bygda vår.

På LiVERTEN ønsker vi å tilby så lokale varer som mulig, og derfor har vi også et eget bakeri. I bakeriet lages alt fra gropkak og klenning til perrkokko og rugkokko. I vår elektriske steinovn bakes tradisjonsbrød som f.eks pekkabrød, mjukbrød og tunnbrød

Vi bruker lokale bakevarer i alle våre menyer både på LiVERTEN Servering og LiVERTEN Servicestasjon. På vårt utsalg på Servicestasjonen kan du også kjøpe med deg bakst hjem. En del av våre produkter kan også kjøpes på de lokale butikkene i Lierne, og på enkelte dagligvarebutikker i Namdalen (SPAR Grong, Coop Extra Spillum).

LiVERTEN er også leverandør av brød til bl.a Familieparken på Namsskogan, Pe-Torsa og Norsk Revyfestival.

Alle produkter fra LiVERTEN

LiVERTEN

LIVERTEN STEINOVNSBAKT PEKKABRØD

Pekkabrød stekes i steinovn og er litt tykkere og søtere enn vanlig flatbrød. Pekkabrød er en gammel svensk tradisjonsbakst som ble mye brukt p.g.a sin lange holdbarhet. LiVERTENS steinovnsbakte flatbrød er bakt etter lokal oppskrift fra Lierne

Gå til produkt

LiVERTEN

Tjukkbrød

Tjukkbrød bakes på takke etter tradisjonsoppskrift fra Lierne

Gå til produkt

Godkjenn produsent

Produsenten er godkjent, og er varslet på e-post.

×

Godkjenn produsent

Produsenten er fjernet som godkjent, og er varslet på e-post.

×

En feil oppstod

×

Producer has veiledningsavtale

Should there be a message here?

×

Producer has no veiledningsavtale

Should there be a message here?

×

En feil oppstod

×