Lillehammer Bryggeri AS

Innlandet

Lillehammer bryggeri AS ble reetablert i 2006, og er et bryggeri basert på tradisjonene fra det opprinnelige bryggeriet som ble etablert i sentrum av Lillehammer i 1847.

Nye Lillehammer Bryggeri ble åpnet i 2006. Produksjonen ble i de første år i sin helhet gjennomført i de opprinnelige brygge kjellerne i Elvegata 19 i Lillehammer. Fra 2017 gjennomføres volumproduksjonen hos Doblougs Bryggeri på Frya i Gudbrandsdalen.
Lillehammer Bryggeri er opptatt av å ivareta lokale tradisjoner både innenfor brygging og historie. Derfor har flere av Lillehammer Bryggeris øltyper navn knyttet til byens historie. Eksempelvis: Hammondspils og Pipe Larsens Hveteøl.

Lillehammer Bryggeris logo er en tradisjonsrik logo som inneholder referanser til råvarene. Ettersom distriktet har godt og friskt vann og at Lillehammer er Norges ledende vintersportsby, har vi brukt snøkrystallet som symbol. Videre er også silhuetten av ovarennene i OL anlegget Lysgårdsbakken brukt.

Alle produkter fra Lillehammer Bryggeri AS

Lillehammer Bryggeri AS

Soldugg 0,33 Liter

Innlandet

Vår Soldugg er en lys lager, med florlett maltkarakter, lett gresset humlearoma og smak. Lys strågul farge.

Gå til produkt

Lillehammer Bryggeri AS

APA 0,33 LITER

Innlandet

Vår APA er ravfarget, har god bitterhet og en aroma av sitrus og sydfrukter. Brygget på Amerikansk humle og gjær.

Gå til produkt

Lillehammer Bryggeri AS

HAMMONDS PILS 0,33 LITER

Innlandet

Hammonds Pils er brygget på håndverksmessig vis etter inspirasjon fra Tsjekkisk byggetradisjon, inneholder vann fra elven Frya, byggmalt, humle og gjær.

Gå til produkt