Lesjamat

Oppland

Lesjamat produserer spekepølse etter en gammel oppskrift fra Lesja.

Pølsa er laget kun av naturlige råvarer og er tørket på stabbur i det tørre klimaet i Nord-Gudbrandsdalen. Den er fri for kunstige tilsetningsstoffer og er uten parabener. Vi startet opp i 1993. Det var" Det olympiske spiskammeret" på Lillehammer som oppfordret til å lage spekepølser.
Vi laget en prøveproduksjon, og den ble veldig godt mottatt. Siden har vi produsert i litt varierende mengder. Vi selger nok det meste i lokalmiljøet. Dvs. i Gudbrandsdalen.
Har levert til en del spesialbutikker og gardsmatutsalg.

Alle produkter fra Lesjamat

Lesjamat

Nordistugupølsa

Spekepølse

Gå til produkt

Godkjenn produsent

Produsenten er godkjent, og er varslet på e-post.

×

Godkjenn produsent

Produsenten er fjernet som godkjent, og er varslet på e-post.

×

En feil oppstod

×

Producer has veiledningsavtale

Should there be a message here?

×

Producer has no veiledningsavtale

Should there be a message here?

×

En feil oppstod

×