Lunde Gardsmat

Innlandet

Fra jord til bord, vi produserer produkter av egen frilandsgris.

Frilandsgrisen vår, blir slaktet på det Lille slakteri på Lillehammer, og videreforedlet samt pakket på Lauvåsen Fjellstue.
Vi produserer produkter som ikke inneholder, mel, egg, løk og melk samt tilsetningsstoffer, med unntak av ost-og bacon pølsen samt kjøttkakene som inneholder melkeprodukter.
Edelgrisene våre ble sluppet ut i april, de får gå ute hele våren/sommeren og har hytter som de kan vere i. Grisene blir slaktet på høsten. Grisene får vokse opp på fine store beiteområder der de får boltre seg fritt, de blir etter hvert flyttet fra vårbeite til sommerbeite områder på Lunde gård.
Utegris spiser godt og har fri tilgang på fòr, grisen blir fòret med tilpasset utegrisfòr, frukt, grønsaker og kokte poteter. På beite spiser de mye gras, vier og lyng og grisen blir ikke foret med myse. Utegris vokser saktere og utvikler mye større muskler en båsgris.
Lykkelige griser med et aktivt og naturlig liv, gir produkter med høy kvalitet. Vi har tilgjengelig kjøtt fra de glade utegrisene våre fra fredag 23. august i uke 34.

Alle produkter fra Lunde Gardsmat