Ikke bare ei litt snodig svele, ei tykkere lefse
Dette er noe du koser deg med til kaffen.

Pjalt (Tykk lefse)
Pjalt er ei tykkere lefse. Smaker veldig godt med smør og ost. Om du ønsker noe ekstra er syltetøy også veldig godt.
#Korn- og Bakevarer #Lefser og Lomper #Søte BakevarerIngredienser | Mel, hvete, smør, syrnet melk, sirup, sukker, egg, hornsalt. |
---|---|
Allergener | Mel, hvete, melk, egg, smør - Egg Melk Gluten Hvete Gluten |
Egenskaper |
|
Holdbarhet | 180 dager |
Oppbevaring | Temperatur fra: -25 - -18 grader |
Energi | 1246/296 |
---|---|
Fett | 11 |
– mettede fettsyrer | 4.5 |
Karbohydrater | 44 |
– sukkerarter | 16 |
Protein | 6.3 |
Salt | 0.3 |
Innhold
Ingredienser | Mel, hvete, smør, syrnet melk, sirup, sukker, egg, hornsalt. |
---|---|
Allergener | Mel, hvete, melk, egg, smør - Egg Melk Gluten Hvete Gluten |
Egenskaper |
|
Holdbarhet | 180 dager |
Oppbevaring | Temperatur fra: -25 - -18 grader |
Næringsinnhold
Energi | 1246/296 |
---|---|
Fett | 11 |
– mettede fettsyrer | 4.5 |
Karbohydrater | 44 |
– sukkerarter | 16 |
Protein | 6.3 |
Salt | 0.3 |
Produktvarianter
Rørosmat Pjalt Tykklefse Rørosmat Tykklefse
EPD: 2643591
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Alt på stell
Denne produsenten har gjennomført egenrevisjon

Alle produkter fra Kalsa Gårdsbakeri AS

Ingerlemse Smurt, 5-pk
Smurt lemse (lefse)Håndkjevlet lemse bakt i Såmmårstuggu fra 1700-tallet. Oppskrifta har jeg fått av mamma Inger, derfor Ingerlemse.
Flere produkter fra RØROSMAT SA

Pjalt (Tykk lefse)
Pjalt er ei tykkere lefse. Smaker veldig godt med smør og ost. Om du ønsker noe ekstra er syltetøy også veldig godt.

Morrpølse, kveil
Laget på gammel oppskrift, basert på lokale kjøttråvarer fra Røros Slakteri.