

Hommelstad 523*
- Spesialitet
- NytNorge
Hommelstad 523* er en godt modnet norsk spekeskinke til hverdagskos, feinschmeckeri og fest. En spekeskinke for lekkerbiskenelskere. På Hommelstad gård har vi tatt hånd om griser og servert spekemat i over 300 år – så vi vet hva vi snakker om. I spekeskinka møter norske gårdstradisjoner, sør europeisk finesse. Kall det gjerne norsk/italiensk/spansk fusion.
*dager det tar å skape hver munnfull spekeskinke. Fra fødsel til ferdig skinke. Våre frilandsgriser blir ekstra store – litt som den gamle husmorsgrisen - og vokser opp med jord, sol og nøtter. Skinkene foredles med stor integritet, lidenskap og feinschmeckeri på Hommelstad spekeri.
I salg hos
Matfatet i Brumunddal, Hommelstad gårdsutsalg (www.hommelstad.com)Ingredienser | Spekeskinke fra nøttefôret frilandsgris, salt og e250 |
---|---|
Allergener | Ingen |
Holdbarhet | 3 mnd |
Oppbevaring | 5ºC |
Energi | |
---|---|
Fett | |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | |
– sukkerarter | |
Protein | |
Salt |
Innhold
Ingredienser | Spekeskinke fra nøttefôret frilandsgris, salt og e250 |
---|---|
Allergener | Ingen |
Holdbarhet | 3 mnd |
Oppbevaring | 5ºC |
Næringsinnhold
Energi | |
---|---|
Fett | |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | |
– sukkerarter | |
Protein | |
Salt |
Produktvarianter
40 g
100 g
Hel spekeskinke
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.