Holte Gård

Økologisk Holte-Kylling. Hel, Bryst, Lår, Vinger, Klubbe, Lever, Hjerte, Krås, Hals og skrog

  • Spesialitet
  • Debio

Vurdering fra fagjury

Økologisk Holtekylling (Hel, brystfilet, lår, vinger og lever) - Saktevoksende kylling av rasen Ross Rowan. - Alle slaktedyr får eget økologisk spesialfôr som er tilpasset driftsformen, spesielt for å få langsom og kontrollert tilvekst. - Dyr til slakting plukkes varsomt for hånd på slaktedagen og transporteres i små partier til slakteriet. Alle arbeidsoperasjoner under slaktingen er manuelle og utføres i rolige og stressfrie former. - Kyllingen slaktes etter 60 dager på eget gårdsslakteri. - Holte Gård legger vekt på god dyrevelferd som en forutsetning for god og langsom tilvekst. - Økologisk Holtekylling er stor, saftig og smakfull med god struktur på kjøttet. - Holtekylling er en unik smaksopplevelse.

×

Eget spesialfôr, tilpasset økologisk drift, gjør kyllingen utsøkt og saftig. En langsom og mer kontrollert vekst gir mer smak, og dyret et mer behagelig liv.

Kyllingene, av rasen Rowan Ranger ankommer gården når de er under 1 døgn gamle.

Våre økologiske kyllinger lever som Holtekyllingen og spiser det samme økologiske kraftfòret uten soya.
Etter Debio`s regler har de i tillegg et uteareal på 4m2 pr kylling, og lever til den er ca 70-79 dager. 

Slakting foregår ca. 1 km fra kylling-huset.
Kyllingene avlives manuelt. Først strøm, så øks og hoggestabbe.
Dette gjør at stresset blir minimalt og avblødningen starter umiddelbart. 

Kyllingene skjæres ned og pakkes manuelt for levering etter bestilling.
Vi leverer hel kylling og stykningsdeler. Fersk og fryst.

Fjærkre Kylling Vestfold og Telemark


 


Holte Gård

Vestfold og Telemark

And, Holte-kylling, Økologisk Kylling, Gås, Høner og Økologiske egg, Direkte fra gård til butikk

Gå til produsent
Ingredienser Kyllingkjøtt
Allergener Ingen
Holdbarhet 12 dager
Oppbevaring Temperatur fra: 0 - 4 grader
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 819/197
Fett 13.6
– mettede fettsyrer 4.2
Karbohydrater 0
– sukkerarter 0
Protein 18.6
Salt 0.1

Innhold

Ingredienser Kyllingkjøtt
Allergener Ingen
Holdbarhet 12 dager
Oppbevaring Temperatur fra: 0 - 4 grader

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 819/197
Fett 13.6
– mettede fettsyrer 4.2
Karbohydrater 0
– sukkerarter 0
Protein 18.6
Salt 0.1

Produktvarianter

  • HOLTE ØKOLOGSIK-KYLLING CA 2400G STK
    EPD: 2114494
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Holte Gård

Holte Gård

AND

Vestfold og Telemark

Anda på Holte gård vokser opp i et naturlig tempo, på et spesialtilpasset fôr og med god plass til å boltre seg på.

Gå til produkt

Holte Gård

Holte Andefett 1.8dl

Vestfold og Telemark

Andefett fra Holte Gård lages ved at stykningsdeler av and varmes skånsomt opp slik at fettet smelter. Fettes siles, helles på glass og avkjøles.

Gå til produkt

Holte Gård

HOLTE-KYLLING. Hel, Bryst, Lår, Vinger, Klubber, Lever, Hjerte, Krås, Hals og Skorg

Vestfold og Telemark

Et godt grunnlag for dyrenes trivsel smitter over på smaken. Gourmetkylling fra Holte Gård er et garantert godt måltid.

Gå til produkt

Holte Gård

Gås

Vestfold og Telemark

Hel gås med innmatpose

Gå til produkt

Holte Gård

Økologiske egg

Vestfold og Telemark

Økologiske egg fra Holte Gård legges av både hvite og brune høner som får et spesialutviklet rent vegetabilsk fôr. Fôret inneholder blant annet mais malt av hele korn, og leveres dagferske.

Gå til produkt