Aprikosmarmelade
Sølvmedalje i Nordic Artisan Food Awards 2022. Aprikos fra Lærdal.
Laget på aprikos fra Blaaflat Gard i Lærdal. Fantastisk råvare som gir en frisk marmelade med masse smak av aprikos.
#Saft, syltetøy, geleer
#Syltetøy
Ingredienser | Aprikos, økologisk rørsukker, friskpresset saft av økologisk sitron. |
---|---|
Allergener | Ingen |
Egenskaper |
|
Holdbarhet | 12 mnd |
Oppbevaring | Romtempratur. Kjøleskap etter åpning. |
Energi | 539/27 |
---|---|
Fett | 0,1 |
– mettede fettsyrer | 0,0 |
Karbohydrater | 29,5 |
– sukkerarter | 29,5 |
Protein | 0,6 |
Salt | 0 |
Innhold
Ingredienser | Aprikos, økologisk rørsukker, friskpresset saft av økologisk sitron. |
---|---|
Allergener | Ingen |
Egenskaper |
|
Holdbarhet | 12 mnd |
Oppbevaring | Romtempratur. Kjøleskap etter åpning. |
Næringsinnhold
Energi | 539/27 |
---|---|
Fett | 0,1 |
– mettede fettsyrer | 0,0 |
Karbohydrater | 29,5 |
– sukkerarter | 29,5 |
Protein | 0,6 |
Salt | 0 |
Produktvarianter
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Alle produkter fra Heimstølen - Hemsedal Sylteri

Bringebærsyltetøy med mynte og sitron
Bringebær fra Søndre Bjerkerud ved Krøderen. Håndlaget.

Solbær og pæresyltetøy
60/40 solbær og pære. Bronsevinner i Nordic Artisan Food Awards 2022.

Rabarbramarmelade
Klassisk rabarbramarmelade på norsk råvare. Håndlaget.