HALVORS
Troms
Halvors Tradisjonsfisk er lokalisert i Tromsø, med umiddelbar nærhet til de aller beste råvarene fra våre arktiske, iskalde farvann. Her blir førsteklasses fisk fra den nordnorske kystfiskeflåten videreforedlet under oppsyn av dyktige og kvalitetsbevisste produsenter.
Halvors ble etablert i 2000 og er lokalisert i Tromsø. Firmaet har spesialisert seg på produksjon av gryteklare produkter av klippfisk, tørrfisk, lutefisk og boknafisk for det norske og italienske markedet. Halvors har et sterkt fokus på kvalitet, produktutvikling og design, og er i dag ledende innen sitt felt.Halvors produkter produseres kun av skrei av fineste kvalitet.
Alle produkter fra HALVORS
HALVORS
Halvors bolinhos
Bolinhos, eller klippfiskboller, er en perfekt forrett eller en tapasrett.
HALVORS
Halvors Boknafisk Loin fra Fredvang
Boknafisk fra Halvors foredles for hånd i Tromsø og produseres kun av skrei av fineste kvalitet.
HALVORS
Klippfiskfilet
Gryteklar klippfiskfilet er et naturprodukt produsert av stor vinterskrei. Den saltes og tørkes på Senja i vintermånedene, og etterlagres/modnes i 2-8 måneder.
HALVORS
Tørrfiskstrimler
Halvors Tørrfisstrimler av skrei er et naturprodukt produsert av tørrfisk av stor skrei. Den tørkes i Lofoten i perioden mars-mai, og etterlagres/modnes i 4-12 måneder.
HALVORS
Boknafisk
Boknafisk er et naturprodukt produsert av stor skrei. Den tørkes i Lofoten i perioden mars-mai.
HALVORS
Tørrfiskfilet
Halvors Tørrfiskfilet av skrei er et naturprodukt produsert av tørrfisk av stor skrei. Den tørkes i Lofoten i perioden mars-mai, og etterlagres/modnes i 4-12 måneder.
HALVORS
Klippfiskstrimler
Gryteklare klippfiskstrimler er et naturprodukt produsert av stor vinterskrei. Den saltes og tørkes på Senja i vintermånedene, og etterlagres/modnes i 2-8 måneder.