Grøndalen gård

Viken

Nyr er en fløyelsmyk hvit ferskost med et tydelig, unikt, friskt og syrlig preg. Ekte morslykke fra Grøndalen gård er grunnlaget for Nyr, her får ku og kalv være sammen i to måneder. Grøndalen gård har omtanke for mat, dyr og miljø.

Grøndalen gård er en familiebedrift som drives økologisk. På gården har vi tre kjerneverdier; STOLT, FRISK og OMTENKSOM. Disse verdiene preger både folk, dyr, produkter og miljøet på gården. Vi har stort fokus på dyrevelferd og viktigst for oss er det at kua får være mor for kalven sin. Hele året får kuene og kalvene gå ut og inn som de vil og de får ligge i en myk halmseng. I sommerhalvåret får de beite i det flotte kulturlandskapet langs Glomma. Morslykke, beiting og uteliv er avgjørende for kvaliteten på melk og kjøtt. Vi prøver å forvalte og utnytte ressursene på gården på en bærekraftig måte. Dette har ført til at vi har eget biofyranlegg, solfangere og CIGS-solcelleanlegg. Grøndalen gård er selvforsynt med egen energi og vi viser i praksis at vi satser på bærekraft, egne ressurser og ny teknologi.

Alle produkter fra Grøndalen gård

Grøndalen gård

Helt slakt fra kalv, kvige eller ku.

Viken

Økologisk kalv som får gå sammen med egen mor i to måneder og drikker seg mett på mors melk. Tilgang til store bevaringsverdige kulturbeiter hele året. Spiser ferskt gras om sommeren, låvetørket høy om vinteren.

Gå til produkt

Grøndalen gård

NYR SYRLIG FERSKOST

Viken

Nýr er frisk, silkemyk og kremete. Nýr har en unik syre som hever og balanserer smaker til det ypperste og gir unike smaksopplevelser. Nýr - ekte morslykke fra Grøndalen gård.

Gå til produkt

Grøndalen gård

Nýr-myse

Viken

Unik og spennende syrlig myse fra produskjon av Nýr. Fantastisk etter redusering i sauser, dressinger. Også spennende i brød eller is.

Gå til produkt

Grøndalen gård

NÝR IS

Viken

Nýr is er økologisk, frisk, kremaktig og syndig god. Isen er laget av vår egen melk og Nýr. Nýr is blir ikke tilsatt annen smak.

Gå til produkt