Gårdsand AS
Vestfold
Vi i Gårdsand er spesialister på fjærfe, og det er vi som står bak satsingen på and. Vi har mye kunnskap, erfaring og lidenskap om fjærfeoppdrett, og vet at man ikke behøver å være fransk for å lykkes med andeoppdrett.
Det var and i Norge i vikingtiden og den må ha vært en populær og nyttig delikatesse. Men hvor tok den veien og hvem brakte anden tilbake til norske bord?Vi i Gårdsand er spesialister på fjærfe, og det er vi som står bak satsingen på and. Vi har mye kunnskap, erfaring og lidenskap om fjærfeoppdrett, og vet at man ikke behøver å være fransk for å lykkes med andeoppdrett. Men … vi visste at de endene som skulle utgjøre starten på en ny generasjon and, måtte være av den beste kvaliteten. Derfor valgte vi å samarbeide med Cherry Valley, en av verdens to ledende avlsfirmaer på and.
Vi slakter endene etter førtini dager, mens det vanlige i Frankrike er åtti. Dette resulterer i mindre fett og høyere mørningsgrad. Andebryst fra Gårdsand er garantert mørt! Gårdsand er et selskap som står på egne ben uten subsidier, og som utelukkende satser på kvalitet og sikkerhet i alle ledd. Produksjons-anlegget er topp moderne med høye krav til matsikkerhet, kvalitet og effektivitet.
I 2010 utvidet vi sortimentet med Lovise kylling som er saktevoksende og fores opp i 56 dager til de får en vekt på to og en halv kilo. Da er de saftige og smakfulle, med god kjøttstruktur og til en pris de fleste vil akseptere for god kvalitet.
Alle produkter fra Gårdsand AS
Gårdsand AS
Kyllingbryst Fersk Lovise
VestfoldLovise kyllingbryst fra Gårdsand er saftige og smakfulle.
Gårdsand AS
Andelår Fersk 1 Pk 240-280 Gr 240-280 Gr
VestfoldFerske andelår fra Gårdsand. Et lår veier ca. 250 gram.