Fjellmat frå Suldal AS

Rogaland

Suldalskinka er tørka i friske lufta med naturen som eneste verktøy.

Ved Mostøl i Suldal kommune, 640 meter over havet, rår et vestlandsk fjellklima. Her lar vi skinker henge til modning i et spesialbyggd tørkeloft gjennom de fire årstidene. Huset er bygd slik at skinkene får frisk fjelluft året gjennom, derfor sier vi at Suldalskinka er tørka i friske lufta med med naturen som eneste verktøy. Skinkene blir pleiet og passet på. Når de er ferdig modnet etter minimum 15 måneder sendes de ut i markedet, enten som hele skinker eller ferdig skåret i tynne skiver.  

Alle produkter fra Fjellmat frå Suldal AS

Fjellmat frå Suldal AS

Suldalskinka

Skinkene tørrsaltes og gnis inn med en blanding av salt, sukker og pepper. Deretter henges skinken til modning og er ferdig etter 15 - 18 måneder.

Gå til produkt

Godkjenn produsent

Produsenten er godkjent, og er varslet på e-post.

×

Godkjenn produsent

Produsenten er fjernet som godkjent, og er varslet på e-post.

×

En feil oppstod

×

Producer has veiledningsavtale

Should there be a message here?

×

Producer has no veiledningsavtale

Should there be a message here?

×

En feil oppstod

×