Fjellestad Gardskjøken

Dravle

Tradisjonell dravle frå Nordfjord ,men er også knakande god atåt spekemat og på ostebordet

Dravle er laga av kumjølk som blir innkokt til den får ein lys brunfarge og litt karamelisert. Dravle er skeimat som blir brukt som ein rett for seg sjølv, som forrett til fks fiskemiddagen eller på ostebordet

I salg hos Alle dagligvarebutikkane i Nordfjord, dei fleste i Sunnfjord , Coop Nordvest på sunnmøre, og Kvamme kolonial og fetevarer i Bergen

Oster Tradisjonsost Vestland


 


Fjellestad Gardskjøken

Vestland

Fjellestad Gardskjøken har vore lokalmatprodusent sidan desember 1980. Vårt hovudprodukt for butikksalg er Søtosten G...

Gå til produsent
Ingredienser Kumjølk, sukker , osteløype
Allergener Mjølk
Egenskaper
  • Dravle er heilt utan konserveringsmiddel og kunstige tilsetjingsstoff.
Holdbarhet 8 veker
Oppbevaring 0 - 4 grader
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 488 kj/129 kcal
Fett 6,6g
– mettede fettsyrer 4,4g
Karbohydrater 10,4g
– sukkerarter 9,5g
Protein 5,6g
Salt 0,2g

Innhold

Ingredienser Kumjølk, sukker , osteløype
Allergener Mjølk
Egenskaper
  • Dravle er heilt utan konserveringsmiddel og kunstige tilsetjingsstoff.
Holdbarhet 8 veker
Oppbevaring 0 - 4 grader

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 488 kj/129 kcal
Fett 6,6g
– mettede fettsyrer 4,4g
Karbohydrater 10,4g
– sukkerarter 9,5g
Protein 5,6g
Salt 0,2g

Produktvarianter

  • Rund 500g ,
    GTIN (F-pak): 7090019930088
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Fjellestad Gardskjøken

Fjellestad Gardskjøken

Søst

Vestland

Søst er godt til lefser og julebrød ,eller pålegg på loffen og brødskiva

Gå til produkt

Fjellestad Gardskjøken

Skvettebrød - lefse til fiskemat

Vestland

Skvettebrød, tidlegare kalla fiskelefse, vart skvetta med vatn før servering.

Gå til produkt

Fjellestad Gardskjøken

Snekalefse - smurt tynnlefse

Vestland

Namnet Snekalefse kjem av at leivane som nyttast til denne typen lefse vart bløytt med mjølk før servering, kjent som «å sneke».

Gå til produkt

Fjellestad Gardskjøken

Gombe - søtost fra spretne vestlandskyr

Vestland

Gombe er ein type søtost, som tradisjonelt har blitt brukt til lefser som fest- og høgtidsmat. Gomba frå Fjellestad Gardskjøken er laga av fersk mjølk frå eigen gard.

Gå til produkt