
Viltkarbonader
Reinhartsen viltkarbonader er produsert i vårt kjøkken på fiskebrygga i Kristiansand
I salg hos
Selges i utsalgene til Reinhartsen på Fiskebrygga og Lillemarkens i Kristiansand. Storhusholdning selges dette hos Reinhartsen Engros AS og hos Asko Agder.Ingredienser | Elgkjøtt, kjøttdeig, melk, potetmel, fløte, omelettmiks (fersk pasteurisert helegg, salt, surehetsreg.middel, sitronsyre), løk, glutenfrie havregryn, salt, viltkrydder, piffi, pepper, bacon. |
---|---|
Allergener | Melk, egg. |
Egenskaper |
|
Holdbarhet | 365 dager |
Oppbevaring | -30 º C til -18 º C |
Energi | 751/181 |
---|---|
Fett | 13,4 |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | 2,7 |
– sukkerarter | |
Protein | 12,3 |
Salt |
Innhold
Ingredienser | Elgkjøtt, kjøttdeig, melk, potetmel, fløte, omelettmiks (fersk pasteurisert helegg, salt, surehetsreg.middel, sitronsyre), løk, glutenfrie havregryn, salt, viltkrydder, piffi, pepper, bacon. |
---|---|
Allergener | Melk, egg. |
Egenskaper |
|
Holdbarhet | 365 dager |
Oppbevaring | -30 º C til -18 º C |
Næringsinnhold
Energi | 751/181 |
---|---|
Fett | 13,4 |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | 2,7 |
– sukkerarter | |
Protein | 12,3 |
Salt |
Produktvarianter
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Alle produkter fra Reinhartsen

Røkt laks, Reinhartsen
Superior laks som blir filetert umidelbart etter slakting for å oppnå god spenst. Tørrsaltet, tørket og røkt i eget røykeri etter egen oppskrift. Reinhartsens røkte laks vant gullmedalje i NM laks og ørretprodukter 2015
Pepperlaks, varmrøkt
Reinhartsens varmrøkte pepperlaks. Egenutviklet kryddermix som også bidrar til en ekstra saftig konsistens.

Laks, varmrøkt med koriander og chili, Reinhartsen
Nyhet innen varmrøkt laks, med spicy og spennende smak. Egenutviklet eksotisk kryddermix som også bidrar til en ekstra saftig konsistens. NM Gullvinner laks og ørretprodukter 2015 og 2017!

Makrellfilet, pepperrøkt, Reinhartsen
Makrell er kanskje den mest sørlandske av alle fiskeslag. Vi benytter primært høstmakrell til røyking, da har fettet satt seg i fisken, og det gir et godt resultat. Peppermakrellen røyker vi i vårt røykeri på fiskebrygga i Kristiansand
Sandefjordsmør
Reinhartsen Sandefjordsmør produseres i vårt kjøkken på fiskebrygga i Kristiansand.

Makrell, varmrøkt
Varmrøkt makrell, røkt i vårt røykeri på fiskebrygga i Kristiansand. Fikk Spesialitetmerket for Unik smak i april 2017.
Bacalao
Reinhartsens Bacalao lages fra bunnen av i vårt kjøkken på fiskebrygga i Kristiansand.
Fiskepudding
Reinhartsens fiskepudding har vunnet gull i NM Sjømatprodukter og blir produsert i vårt kjøkken på fiskebrygga i Kristiansand.
Lasagne med lokalfanget sei
Fiskelasagne med lokalfanget sei. Vunnet Gull i åpen klasse i NM Sjømatprodukter. Produseres i vårt kjøkken på fiskebrygga i Kristiansand.
Grove fiskekarbonader, håndstekte
Reinhartsens grove fiskekarbonader er laget av lyr/kolje
Piratburger, håndstekt
Reinhartsens piratburger er en smakfull og populær fiskeburger med lyr/kolje, ost og parmaskinke. En av våre bestselgere!

Skipperburger ca 120 g, Reinhartsen
Fiskeburger med 62% fisk, produsert av lyr/kolje/lysing, med ost og røkt ørret.

Reker ferske, kokte, Pandalus borealis, villfanget, MSC
Ferske kokte skallreker fra Skagerakkysten