Energi | 587/41 |
---|---|
Fett | 10,2 |
– mettede fettsyrer | 3 |
Karbohydrater | 0,3 |
– sukkerarter | 0 |
Protein | 12 |
Salt | 0 |

Egg fra frittgående høner, Ek Gårdspakkeri
- Spesialitet
Dagsferske egg, merket med verpedato 100% vegetabilsk spesialfôr med ekstra mye mais gir god smak på eggene og gulere plommer. Hønene holder til i et moderne løsdriftshønseri hvor de kan velge redeplass, sandbade og gå til ro på vagler om natten.
merket med bondens navn og mobil på hver pakning merket med verpedato
I salg hos | Meny, Rema Oslo |
---|
Ek Gårdspakkeri AS
Viken
Her lager vi produkter av nylagte egg fra vår egen gård, med fokus på dyrevelferd og god smak.
Gå til produsentInnhold
Ingredienser | EGG |
---|---|
Allergener | EGG |
Holdbarhet | 28 dager |
Oppbevaring | 8-12 grader |
Næringsinnhold
Energi | 587/41 |
---|---|
Fett | 10,2 |
– mettede fettsyrer | 3 |
Karbohydrater | 0,3 |
– sukkerarter | 0 |
Protein | 12 |
Salt | 0 |
Flere produkter fra Ek Gårdspakkeri AS
Ek Gårdspakkeri AS
Crème Brûlée, Ek Gårdspakkeri
VikenCrème Brûlée lages av lokal melk fra Østfold, utvalgt vanilje som smakssetter og Spesialitet-godkjente egg fra egen gård. Eggene bidrar til å gi desserten dens karakteristiske farge og smak.
Ek Gårdspakkeri AS
Karamellpudding, Ek Gårdspakkeri
VikenKaramellpuddingen lages av lokal melk fra Østfold og Spesialitet-godkjente egg fra egen gård. Eggene bidrar til å gi desserten dens karakteristiske farge og smak.
Ek Gårdspakkeri AS
Sjokoladepudding, Ek Gårdspakkeri
VikenSjokoladepudding lages av lokal melk fra Østfold, utvalgt sjokolade og Spesialitet-godkjente egg fra egen gård. Eggene bidrar til å gi desserten dens karakteristiske konsistens og smak.
Ek Gårdspakkeri AS
Panna Cotta, Ek Gårdspakkeri
VikenPanna Cotta med sitrus og ekte vanilje er basert på Spesialitet-godkjente egg fra egen gård, lokalprodusert fløte fra Østfold og revet skall av sitron og lime. Det er den store andel egg og fløte som gir den kremete og hjemmelagede konsistensen.
Ek Gårdspakkeri AS
Moccapudding, Ek Gårdspakkeri
VikenMoccapudding lages av lokal melk fra Østfold, nøye utvalgt kaffe og Spesialitet-godkjente egg fra egen gård. Eggene bidrar til å gi desserten dens karakteristiske farge og smak.