Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no
other_houses account_circle
  • close
  • Produkter
  • Produsenter
    close
    chevron_left Produsenter
    • Alle produsenter
    • Produsentnettverk
    • Hvorfor er egenrevisjon viktig?
    • Lokale historier
    Egenrevisjon Registrer deg
  • Innkjøper
  • Kurs og rådgiving
    close
    chevron_left Kurs og rådgiving
    • Kursoversikt
    • Besøksdag med gratis rådgivning
    • Kurs og Webinarer
    Egenrevisjon Registrer deg
    Aktuell artikkel Bli med på HACCP-workshop Bli med på HACCP-workshop
  • Om Lokalmat.no
    close
    chevron_left Om Lokalmat.no
    • Om Lokalmat.no
    Egenrevisjon Registrer deg
    Aktuell artikkel Bli med på HACCP-workshop Bli med på HACCP-workshop
  • Aktuelt
  • Registrer deg
  • search
    close
  • Logg inn
Bilde 1 - Crème Brûlée, Ek Gårdspakkeri
Bilde 1 - Crème Brûlée, Ek Gårdspakkeri

Crème Brûlée, Ek Gårdspakkeri

Ek Gårdspakkeri AS

  • Spesialitet
Kjøp hos ASKO

Crème Brûlée lages av lokal melk fra Østfold, utvalgt vanilje som smakssetter og Spesialitet-godkjente egg fra egen gård. Eggene bidrar til å gi desserten dens karakteristiske farge og smak.

#Annet
Ingredienser FLØTE, MELK, EGGPLOMME(20%), sukker, Tahiti Vaniljestang
Allergener warning Fløte,melk,egg
Holdbarhet 31 dager
Oppbevaring 0-4 grader
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 1171/280
Fett 20,9
– mettede fettsyrer 11,7
Karbohydrater 18,7
– sukkerarter 16,4
Protein 4,7
Salt 0,077

Innhold

Ingredienser FLØTE, MELK, EGGPLOMME(20%), sukker, Tahiti Vaniljestang
Allergener warning Fløte,melk,egg
Holdbarhet 31 dager
Oppbevaring 0-4 grader

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 1171/280
Fett 20,9
– mettede fettsyrer 11,7
Karbohydrater 18,7
– sukkerarter 16,4
Protein 4,7
Salt 0,077
Produktvarianter
D-pk
EPD: 1755214
Horeca D-pk 24 stk
EPD: 4985263 GTIN (F-pak): 7090000519438

Logg inn for å se mer

For å få full tilgang, må man være registrert og pålogget.

Logg inn
error_outline
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
  • facebook
  • print
  • twitter
  • email
Captcha

Ek Gårdspakkeri AS

Viken

Her lager vi produkter av nylagte egg fra vår egen gård, med fokus på dyrevelferd og god smak.

Alle produkter fra Ek Gårdspakkeri AS

Ek Gårdspakkeri AS

Karamellpudding, Ek Gårdspakkeri

Karamellpuddingen lages av lokal melk fra Østfold og Spesialitet-godkjente egg fra egen gård. Eggene bidrar til å gi desserten dens karakteristiske farge og smak.

Viken
  • #Annet
Ek Gårdspakkeri AS

Sjokoladepudding, Ek Gårdspakkeri

Sjokoladepudding lages av lokal melk fra Østfold, utvalgt sjokolade og Spesialitet-godkjente egg fra egen gård. Eggene bidrar til å gi desserten dens karakteristiske konsistens og smak.

Viken
  • #Annet
Ek Gårdspakkeri AS

Panna Cotta, Ek Gårdspakkeri

Panna Cotta med sitrus og ekte vanilje er basert på Spesialitet-godkjente egg fra egen gård, lokalprodusert fløte fra Østfold og revet skall av sitron og lime. Det er den store andel egg og fløte som gir den kremete og hjemmelagede konsistensen.

Viken
  • #Meieriprodukter #Annet
Ek Gårdspakkeri AS

Moccapudding, Ek Gårdspakkeri

Moccapudding lages av lokal melk fra Østfold, nøye utvalgt kaffe og Spesialitet-godkjente egg fra egen gård. Eggene bidrar til å gi desserten dens karakteristiske farge og smak.

Viken
  • #Annet
Ek Gårdspakkeri AS

Egg fra frittgående høner, Ek Gårdspakkeri

Dagsferske egg, merket med verpedato 100% vegetabilsk spesialfôr med ekstra mye mais gir god smak på eggene og gulere plommer. Hønene holder til i et moderne løsdriftshønseri hvor de kan velge redeplass, sandbade og gå til ro på vagler om natten.

Viken
  • #Fjærkre #Egg

Flere produkter fra GULDKORN SA

Ek Gårdspakkeri AS

Egg fra frittgående høner, Ek Gårdspakkeri

Dagsferske egg, merket med verpedato 100% vegetabilsk spesialfôr med ekstra mye mais gir god smak på eggene og gulere plommer. Hønene holder til i et moderne løsdriftshønseri hvor de kan velge redeplass, sandbade og gå til ro på vagler om natten.

Viken
  • #Fjærkre #Egg
Ek Gårdspakkeri AS

Crème Brûlée, Ek Gårdspakkeri

Crème Brûlée lages av lokal melk fra Østfold, utvalgt vanilje som smakssetter og Spesialitet-godkjente egg fra egen gård. Eggene bidrar til å gi desserten dens karakteristiske farge og smak.

Viken
  • #Annet
Ek Gårdspakkeri AS

Karamellpudding, Ek Gårdspakkeri

Karamellpuddingen lages av lokal melk fra Østfold og Spesialitet-godkjente egg fra egen gård. Eggene bidrar til å gi desserten dens karakteristiske farge og smak.

Viken
  • #Annet
Ek Gårdspakkeri AS

Panna Cotta, Ek Gårdspakkeri

Panna Cotta med sitrus og ekte vanilje er basert på Spesialitet-godkjente egg fra egen gård, lokalprodusert fløte fra Østfold og revet skall av sitron og lime. Det er den store andel egg og fløte som gir den kremete og hjemmelagede konsistensen.

Viken
  • #Meieriprodukter #Annet
Askim Frukt- og Bærpresseri AS

Eplemost m/fruktkjøtt 0.7 l AFB

Eplemost laget av norske hageepler

Viken
  • #Drikkevarer #Juice
Norsk Ullgris DA

Ytrefilet

Svinekam/ytrefilet fra økologisk Mangalica ullgris

Viken
  • #Kjøtt #Svin
  • « Forrige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • ...
  • 19
  • 20
  • Neste »
For at nettleseren skal huske dine preferanser, bruker vi informasjonskapsler, også kalt “cookies”. Når du bruker nettstedet vårt, godkjenner du samtidig måten vi bruker informasjonskapsler på.
  • Hjem
  • Utforsk
  • Kontakt oss
  • Om Lokalmat
  • Om Stiftelsen Norsk Mat
  • Vilkår
  • Informasjonskapsler
facebook
Logg inn
Registrer deg
Stiftelsen Norsk Mat

Pb 487 Sentrum
0105 Oslo

Tlf: 24 14 83 00
Epost: lokalmat@norskmat.no