Håndlagde, kortreiste og helt naturlige siruper, syltetøy, geleer, sauser, oljer, eddiker og smaksatt salt fra norske og svenske skoger skaper både unike smaker og opplevelser. Naturen har sørget for smakene og vi har tar vare på dem. Tro mot tradisjoner og med respekt for generasjonene før oss. Alle våre produkter er 100 prosent naturlige, kortreiste og håndlagde. Det gir et bedre og mer tradisjonstro resultat basert på spennende og bærekraftige råvarer. De har en rekke bruksområder og kan benyttes til marinader, glasering, i sauser og gryter, på slutten av grilling til desserter, drinker og til garnityr. Multesirup er for eksempel nydelig til ost, villbringebærsirup egner seg som glasering av andebryst og granskuddsirup er en sikker vinner til viltsteken. Produktene er uten tilsetningsstoffer og konserveringsmidler og er holdbare i minst to år etter produksjonsdato. Legg turen til Finnskogen og opplev hvordan vi bevarer matkultur og formidler de gode smakene fra lokale råvarer. La inspirasjonen ta deg til helt nye steder.