Det Gamle Røgeri AS

Vestfold

Vi foredler hval, fisk, kjøtt, fugl og vilt etter de samme oppskrifter og prosesser som på 1800 tallet. Vi bruker teknikker som røking, graving, marinering og speking.

De produksjonsteknikker vi benytter gir høy kvalitet, fantastiske smaksopplevelser, konsistens og holdbarhet. Dette bevises ved alle de flotte tilbakemeldinger vi får av både Horecakunder og private.
Vi har produksjon og forretning i Sandefjord. Vi har nært samarbeid med ulike kjøttprodusenter med produktutvikling og ulike oppdrag for bearbeiding hos oss. Vi tar også i mot fisk eller kjøtt fra private for bearbeiding hos oss.'

Vi har valgt ut et lite knippe av våre produkter her på denne siden. Vi bearbeider mange typer dyr og stykningsdeler. Ta kontakt for en prat og vi vil fort finne ut om vi kan få frem akkurat det produktet du ønsker om vi ikke allerede har det i vårt utvalg. Se inn på www.detgamlerogeri.no

Alle produkter fra Det Gamle Røgeri AS

Det Gamle Røgeri AS

Varmrøkt ål

Ål som er varmrøkt hel. Pakninger i bit med ben og skinn, eller fileer dersom det er ønskelig.

Gå til produkt

Det Gamle Røgeri AS

Røyksteamet gravet villaks

Røyksteamet gravet villaks er litt mer enn den vanlige gravet laks vi alle kjenner til. Ved å røyksteame gravlaks får en frem mer aroma fra det krydderet som er benyttet i tillegg til at en tilfører en smak til, nemlig litt røyksmak i beskjeden grad.

Gå til produkt

Det Gamle Røgeri AS

Røkt Vill laks

Kaldrøkt norsk vill laks med nydelig konsistens. Røkt på flis i våre egne røykovner

Gå til produkt

Det Gamle Røgeri AS

Røkt hval - Carpaccio

Kaldrøkt hvalkjøtt blir ofte benyttet som Carpaccio på restaurant. Private liker denne godt som kosemat, i potetlefser, til tapas og buffet med diverse tilbehør. Hvalkjøtt er et produkt som tåler mange ulike tilbehør, så her kan man virkelig leke seg.

Gå til produkt

Det Gamle Røgeri AS

Røkt Reinsdyrplomme - Carpaccio

(Carpaccio) Røkt Reinsdyrplomme er et produkt restauranter benytter som forrett. I det private markedet blir det også ofte benyttet til kosemat, på tapasbordet og koldtbordet.

Gå til produkt

Det Gamle Røgeri AS

Røkt torsk

Flott torskefilet som saltes og røykes på flis. Nydelig smak og lukt. Akkurat passe røkt sier våre kunder.

Gå til produkt

Det Gamle Røgeri AS

Kaldrøkt gåsebryst

Kaldrøkt gåsebryst. Brukes slik den er eller stekes. Nydelig smak.

Gå til produkt

Det Gamle Røgeri AS

Kaldrøkt sild

Kaldrøkt sildefilet. Nydelig til spekebordet, middag eller brødskiva.

Gå til produkt

Det Gamle Røgeri AS

Varmrøkt Reinsdyr hjerte

Varmrøkt Reinsdyr hjerte. En nydelig delikatesse. Røkt i vår egen varmrøykovn og på flis.

Gå til produkt

Det Gamle Røgeri AS

Bokna og røkt gåselår

Kaldrøkt gåselår som også er bokna. Brukes slik den er. Fantastisk smak og passer godt som kose, snacksmat. Kan gjerne også benyttes som forrett og på spekebordet.

Gå til produkt

Godkjenn produsent

Produsenten er godkjent, og er varslet på e-post.

×

Godkjenn produsent

Produsenten er fjernet som godkjent, og er varslet på e-post.

×

En feil oppstod

×

Producer has veiledningsavtale

Should there be a message here?

×

Producer has no veiledningsavtale

Should there be a message here?

×

En feil oppstod

×