


Det Gamle Røgeri AS
Vestfold og Telemark
Vi foredler hval, fisk, kjøtt, fugl og vilt etter de samme oppskrifter og prosesser som på 1800 tallet. Vi bruker teknikker som røking, graving, marinering og speking.
Alt på stell
Denne produsenten har gjennomført egenrevisjon

Alle produkter fra Det Gamle Røgeri AS
Kaldrøkt sild
Kaldrøkt sildefilet. Nydelig til spekebordet, middag eller brødskiva.

Varmrøkt ål
Ål som er varmrøkt hel. Pakninger i bit med ben og skinn, eller fileer dersom det er ønskelig.

Bacon
Bacon produsert med tørrsalting og kun med havsalt, råvare fra Fjellgris i Valdres.

Røkt hval - Carpaccio
Kaldrøkt hvalkjøtt blir ofte benyttet som Carpaccio på restaurant. Private liker denne godt som kosemat, i potetlefser, til tapas og buffet med diverse tilbehør. Hvalkjøtt er et produkt som tåler mange ulike tilbehør, så her kan man virkelig leke seg.

Røkt Reinsdyrplomme - Carpaccio
(Carpaccio) Røkt Reinsdyrplomme er et produkt restauranter benytter som forrett. I det private markedet blir det også ofte benyttet til kosemat, på tapasbordet og koldtbordet.

Gourmet Laks Kaldrøkt På Flis
Vår røkte laks vinner i blindtest. Oppdrettslaks av meget høy kvalitet sukkersaltes og røykes i selvbygd røykovn

Røkt Blåkveite
Hel blåkveite saltes og røykes på flis. Pakkes i skiver før vakuumering. Nydelig middagsmat.
Røkt laks
Kaldrøkt norsk vill laks med nydelig konsistens. Røkt på flis i våre egne røykovner

Røkt torsk
Flott torskefilet som saltes og røykes på flis. Nydelig smak og lukt. Akkurat passe røkt sier våre kunder.

Røyksteamet Gravet Laks Røkt På Flis
Røyksteamet gravet laks er litt mer enn den vanlige gravet laks vi alle kjenner til. Ved å røyksteame gravlaks får en frem mer aroma fra det krydderet som er benyttet i tillegg til at en tilfører en smak til, nemlig litt røyksmak i beskjeden grad.