Brødrene Ringstad

Østfold

Brødr. Ringstad er en tradisjonsrik familieeid kjøttforedlingsbedrift, etablert i 1934, som holder til i Rakkestad, Østfold. Vi kan tilby kjøtt- og kjøttprodukter med god kvalitet til storhusholdning- og dagligvaremarkedet, med fokus på lokale spesialiteter og høy servicegrad. Disse produktene leveres hovedsakelig med egen distribusjon til butikk- og storhusholdningskunder i Østfold, Oslo og Akershus. Et utvalgt sortiment til forbruker leveres også via grossist. Våre kvalitetsmål er: produksjon av trygg mat, høy faglig kompetanse, god kundebehandling, servicevennlighet, rask ordrebehandling, kvantitet og konkurransedyktige priser.

Brødr. Ringstad driver nedskjæring og videreforedling av storfe, svin, lam og vilt (hovedsakelig elg). Produktene som produseres spenner seg fra rene rå stykningsdeler til deiger/farser, pølser, pålegg, karbonader og spekemat. Vi kan tilby våre kunder biffer, fileter, steker og videreforedlede produkter basert på lokale råvarer.
Brødr Ringstad har egne verdikonsepter for gris, storfe, lam og kalv hvor levevilkårene for dyrene er satt i fokus. Vi har tett kontakt med våre leverandørbønder for å sikre at dyrene har det godt, og at vi får den beste kvaliteten på kjøttet i forhold til bl.a smak og kjøttfylde. Produktutvikling og optimalisering av tilgjengelige råvarer er viktig for oss.
Hovedsakelig benytter vi råvarer fra dyrene i våre egenutviklede verdikonsept når disse råvarene er tilgjengelige. Som supplement til våre egne råvarer kjøper vi biffer, fileter og produksjonskjøtt fra bl.a. Prima Jæren, Nortura og Fatland

Alle produkter fra Brødrene Ringstad

Brødrene Ringstad

Kjøttkaker økologisk 400 gx10

Håndstekt produkt. Råvaren er økologisk.

Gå til produkt

Brødrene Ringstad

Grove karbonader m/løk

Håndstekte produkter. Spiseklart

Gå til produkt

Brødrene Ringstad

Lunsjkaker 400 gx10

Farse produkt med grønnsaker. Håndstekt.

Gå til produkt

Brødrene Ringstad

Medisterkaker små 400 gx10

Håndstekt produkt

Gå til produkt

Brødrene Ringstad

Leverkaker 400 g x 10

Tradisjonelt leverprodukt. Håndstekt.

Gå til produkt

Brødrene Ringstad

Blodklubb ca. 500 gx10

god gammeldags blodklubb.

Gå til produkt

Godkjenn produsent

Produsenten er godkjent, og er varslet på e-post.

×

Godkjenn produsent

Produsenten er fjernet som godkjent, og er varslet på e-post.

×

En feil oppstod

×

Producer has veiledningsavtale

Should there be a message here?

×

Producer has no veiledningsavtale

Should there be a message here?

×

En feil oppstod

×