

Boknafisk
Boknafisk har en voksende popularitet både som hverdagskost og festmat på grunn av sin velsmakenhet.
Boknafisken er et høykvalitetsprodukt og er en nordnorsk delikatesse. Produktet er laget av halvtørket file av torsk eller skrei. Foruten forbrukerpakning for dagligvareforretninger på 600 g. er produktet tilpasset restauranter og storhusholdning.
#Fisk og sjømat
#Bearbeidet fisk
Ingredienser | File av skrei og torsk uten tilsettingsstoffer |
---|---|
Allergener | Fisk |
Egenskaper |
|
Holdbarhet | 2 år |
Oppbevaring | Vakuumpakket og fryst |
Energi | 319kj/75 kcal |
---|---|
Fett | 0,3 gr |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | |
– sukkerarter | |
Protein | 18 gr |
Salt | 0,5 gr |
Innhold
Ingredienser | File av skrei og torsk uten tilsettingsstoffer |
---|---|
Allergener | Fisk |
Egenskaper |
|
Holdbarhet | 2 år |
Oppbevaring | Vakuumpakket og fryst |
Næringsinnhold
Energi | 319kj/75 kcal |
---|---|
Fett | 0,3 gr |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | |
– sukkerarter | |
Protein | 18 gr |
Salt | 0,5 gr |
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Alt på stell
Denne produsenten har gjennomført egenrevisjon
