Frisk og mild salatost av geitemelk fra gårder i Beiarn.
Lakesaltet med Arctic Salt fra Saltstraumen, modnet i vakum, kuttet og lagt på glass i en nøytral rapsolje, tilsatt tørket chili og 7 anisfrø.
En spennende smakssammensetning som passer like bra i grønnsalaten som i fruktsalaten og til tapasen.

Kvita Chili & Anis
"Feta"-variant av geitemelk fra Beiarn i Nordland, lagt på rapsolje og tilsatt chiliflak og anis.
#Oster #Krem- og fersk ostIngredienser | Geitemelk (pasteurisert), rapsolje, salt, chiliflak, løpe, anis, melkesyrekultur. |
---|---|
Allergener | Geitemelk - Melk |
Holdbarhet | 6 mnd |
Oppbevaring | Temperatur fra: 0 - 4 grader |
Energi | 250 / 1038 |
---|---|
Fett | 20.2 |
– mettede fettsyrer | 13.7 |
Karbohydrater | 1.5 |
– sukkerarter | 0 |
Protein | 15.6 |
Salt | 2.5 |
Innhold
Ingredienser | Geitemelk (pasteurisert), rapsolje, salt, chiliflak, løpe, anis, melkesyrekultur. |
---|---|
Allergener | Geitemelk - Melk |
Holdbarhet | 6 mnd |
Oppbevaring | Temperatur fra: 0 - 4 grader |
Næringsinnhold
Energi | 250 / 1038 |
---|---|
Fett | 20.2 |
– mettede fettsyrer | 13.7 |
Karbohydrater | 1.5 |
– sukkerarter | 0 |
Protein | 15.6 |
Salt | 2.5 |
Produktvarianter
Kvita Kvita Salatost Chili og Anis i Olje I Olje
EPD: 5773585
GTIN (F-pak): 7090052281024
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Alle produkter fra Beiarmat

Kvita Akevittkarve
Frisk om mild «fetaost»-type av dagfersk geitemelk fra Beiarn. Lagt på oljelake smakssatt med "gjenbrukt" karve fra akevittproduksjon hos Løiten Destilleri, som gir en dempet karvesmak og et behagelig hint av norsk akevitt. Veldig godt tilbehør til tapas og spekemat, til grillmaten, eller i en tradisjonell grønn salat.

Kvita Middelhavet
Frisk og mild fetaost-type av 100% geitemelk fra Beiarn. Oljelake smaksatt med krydder inspirert av det Italienske kjøkkenet og middelhavsretter.