

Stikkelsbærgelé
Stikkelsbærgelé, en gammel klassiker. Like god til brødskiva som blåmuggosten.
I salg hos
Meny- butikker i Oslo- og Drammensområdet, SPAR Prestfoss, Åmot og Eggedal. Samt Smelters, Grini gårdsutsalg, Espa servicesenter (Bolleland) m.fl.Ingredienser | Saft fra økologiske stikkelsbær, sukker, pektin, natriumbenzoat og kaliumsorbat. |
---|---|
Allergener | Ingen |
Holdbarhet | 730 dager |
Oppbevaring | Kjølig |
Energi | |
---|---|
Fett | |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | |
– sukkerarter | |
Protein | |
Salt |
Innhold
Ingredienser | Saft fra økologiske stikkelsbær, sukker, pektin, natriumbenzoat og kaliumsorbat. |
---|---|
Allergener | Ingen |
Holdbarhet | 730 dager |
Oppbevaring | Kjølig |
Næringsinnhold
Energi | |
---|---|
Fett | |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | |
– sukkerarter | |
Protein | |
Salt |
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Alle produkter fra Bakke Gård

Speltkjeks
Deilig speltkjeks. Passer til tapas- og ostebordet, så vel som til frokost og lunsj.

Snaskebrød
Snaskebrød er et godt alternativ til potetgull og peanøtter. Passer også godt til ost.

Kjeks til ost
Kjeks til ost er en svært anvendelig allroundkjeks! Passer til alle typer ost.

Havrekjeks
Havrekjeksen kan spises som den er, med bare smør eller med en deilig ost på toppen.

Grovis med hvit sjokolade og tranebær
Så er det søte til kaffebordet ikke så usunt allikevel! Deilige kjeks med høyt innhold av nøtter.

Grovis med mørk sjokolade
Så er det søte til kaffebordet ikke så usunt allikevel! Deilige kjeks med høyt innhold av nøtter.

Rognebærgelé
Dette er klassikeren til middagen. Passer ekstra godt til vilt og storfe. Det gir den lille ekstra smaken som gjør måltidet interessant.

Rips- og bringebærgelé
Denne geleen har 50/50 rips og bringebær og smaker deretter. Nydelig, mild, passe søt. Denne vil barna sette pris på.

Eplegelé
Eplegelé med kanel og vanilje – noen reiser lange omveier for å få tak i den. Gammel oppskrift fra loftet, og like godt i dag som for 100 år siden.

Dronningsyltetøy
Navnet trenger ingen forklaring, men derimot innholdet: Blåbær og bringebær. Det kan nesten ikke anbefales å sette fram hele glasset på bordet. Selvfølgelig unntatt om man har et glass i reserve.

Blåbærsyltetøy
Pannekake med blåbærsyltetøy er kongelig føde, det kan ikke finnes bedre dessert. Det måtte i så fall være is med blåbærsyltetøy.

Bringebærsyltetøy
Smaker hjemmelaget og er avhengighetsskapende. Nesten. Frisk og god smak.
Flere produkter fra EVENTYRSMAK SA

Løvetannsirup
Mild og god, med et hint av pollen . Bruk den gjerne i varme drikker eller ved siden av mild ost. Allsidig smakstilsetning til marinader og dressinger. 250ml/350 g

Granskuddsalt
Krydder laget av vårens grønne granskudd og havsalt. Bruk den som rubbing på alle typer steik, til ovnsbakt fisk eller rett på biffen. Mer enn bare salt. 110ml/120 g

Huldremjøl
Soppmjøl av skogsopp. Et rent krydder som passer både i gryter og sauser , og i kjøttdeig og farser. Konsentrert smak av skogsopp. 25g

Rognebærsirup
En velsmakende søt og bitter sirup som oftest brukes som tilbehør til vilt, enten i sausen og gryta eller på tallerken istedenfor tyttebær. Bruk den gjerne også i dressinger og marinader eller ved siden av ost. 250ml/350g

Granskuddgele
Anbefales til lyst kjøtt som svin og kalkun. Et spennende tilbehør til koldtbordet eller ostetallerken. 110ml.