Bagn Pølsemakeri

Innlandet

Spekemat fra Valdres Tørket og laget til fjells etter naturens gang

Bagn Pølsemakeri med varemerket Eine ble etablert i 1990 og har blitt tildelt over 70 medaljer Gull-Sølv-Bronse i NM kjøttbransjen og Valdresgildet.
Eine spekepølser er produsert etter gammel tradisjon fra valdresregionen og modnes i vekslende klima med Valdres friske fjelluft. Råvare er også basert på stor del av dalens spiskammers.Kurven (Spekepølsene) er særpreget med tradisjons smak fra Valdres og med ekte bær litt søtlig og mild smak med krydder av pepper-nellik og einebær m.m.
Eine spekepølser finnes i 6 varianter Storfe stabbur-Valdres-Elg Rein-Hjort-Får
Bagn Pølsemakeri er også med i organisasjonen Kurv frå Valdres som er tildelt Geografisk Beskyttelse betegnelse lov beskyttet vern mot kopiering.og Spesialitetmerket. se stiftelsennorskmat.no-beskyttedebetegnelser.no-spesialitet.no

Alle produkter fra Bagn Pølsemakeri

Bagn Pølsemakeri

Eine Aurdal Stabbur, Bagn Pølsemakeri

Innlandet

Aurdal stabbur er en søtlig og mild kurv, laget etter tradisjonsrik oppskrift og metode for Kurv fra Valdres, Den er søtlig og mild med en rødlig kjerne. Hovedingrediens er storfekjøtt og smaken preges av pepper,nellik og einebær.

Gå til produkt

Bagn Pølsemakeri

Eine Hjortepølse, Bagn Pølsemakeri

Innlandet

Eine Hjortepølse er en smakfull viltpølse av hjortekjøtt, blandet med innmat av storfe og svin. Pølsen er krydret med salt, pepper, nellik og einebær.

Gå til produkt

Bagn Pølsemakeri

Eine Reinsdyrpølse, Bagn Pølsemakeri

Innlandet

Reinsdyrpølse er laget av reinkjøtt, blandet med innmat av svin og storfe. Den smaker av vilt og er tradisjonen tro litt mer frisk i smaken med preg av nellik og einebær og karve.

Gå til produkt

Bagn Pølsemakeri

Eine Elgpølse, Bagn Pølsemakeri

Innlandet

Eine Elgpølse inneholder elgkjøtt og innmat av storfe, elg og svin. Den har tradisjonen tro litt søtlig smak og en rødlig kjerne og er krydret med bla nellik, einebær og pepper.

Gå til produkt