ASKER PRODUKT AS

Viken

Vi skal sette standarden for arbeidsinkludering gjennom tilpasset fagopplæring Asker Produkt gir individuell fagopplæring og arbeidsinkludering gjennom produksjon av varer og tjenester markedet etterspør. Vi har unike mennesker i arbeid, som yter sitt aller beste for våre kunder og samarbeidspartner. Vi opplever at arbeidslyst skapes gjennom gode opplevelser, humør og trivsel. Våre verdier er: Pålitelig, Dyktig og Glad.

Asker Produkt er etablert for å tilby yrkeshemmede, som ikke får arbeid på det ordinære arbeidsmarked, et arbeidstilbud. Tilbudet er tilrettelagt for mennesker med ulike forutsetninger, og behov for hjelp i en arbeidssituasjon.
Bedriften har fokus på hva du kan og kompetanseheving. Vi tar hensyn til den enkelte, og tilbyr et individuelt opplærings- og utviklingsopplegg.
Asker Produkt eies 100% av Asker Kommune.
Asker Produkt gir et Varig Tilrettelagt Arbeidstilbud til yrkeshemmede bosatt i Asker. Bedriften stiller ingen krav til kompetanse.
Vi jobber etter prinsippet om at hvis du kan bidra til en eller flere deloppgaver i vår produksjon så hjelper vi deg ut fra dine muligheter og funksjonshemminger. Det er i dag 35 stillinger, fordelt på personer med svært ulike typer funksjonshemminger og behov for hjelp.
Asker Produkt tilbyr ArbeidsForberedende Trening AFT. Det er et tiltak som gir målrettet opplæring og trening, med tanke på utdanning eller arbeid i ordinær bedrift. Tiltaket er åpent for alle med behov bosatt i Akershus fylke.
Tiltaksperioden er inntil 12 mnd. og med mulighet for forlengelse hvis behov og etter avtale med din lokale veileder på NAV.
https://youtu.be/u7OIU6lP3WY https://www.youtube.com/watch?v=WZfy9Sy74SM

Alle produkter fra ASKER PRODUKT AS

ASKER PRODUKT AS

Landbrød med Surdeig. Ferskt og håndbakt hver dag. Stekt i Steinovn. Ekte og Enkelt.

Viken

Landtbrød bakt med surdeig er et håndlaget brød, som bakes med hvete og rug.

Gå til produkt

ASKER PRODUKT AS

Ekte og Enkelt Havrebrød Ferskt og Håndbakt Ekte og Enkelt Ferskt og Håndbakt

Viken

Havrebrød er spesiellt utviklet for barnefamilier i en travel hverdag. Det er et brød uten korn, mildere smak og mellomgrovt. Næringsrikt brød til barn i voksende alder. Ekte og Enkelt, Vel bekomme

Gå til produkt

ASKER PRODUKT AS

Formloff. Ferskt og håndbakt. Ekte og Enkelt.

Viken

Vår formloff er lett og luftig, med sprø skorpe- presis som den skal være. Passer utmerket til reker. Ekte og Enkelt, Vel bekomme.

Gå til produkt

ASKER PRODUKT AS

Surdeigsbrix Ferskt og Håndbakt Hver Dag Ekte og Enkelt

Viken

Våre surdeigsbrix håndbakes hver morgen. Et smakfult mellomgrovt alternativ som er godt med pålegg men kan også serveres til suppe. Ekte og Enkelt. Vel bekomme.

Gå til produkt

ASKER PRODUKT AS

Focaccia Ferskt og Håndbakt. Hver Dag. Ekte og Enkelt.

Viken

Våre focaccia er store og saftige. Focaccia håndbakes hver morgen slik at du uansett når på dagen spiser en fersk focaccia til måltidet. Kjempegodt med og uten pålegg men også godt til suppe. Ekte og Enkelt, vel bekomme.

Gå til produkt

ASKER PRODUKT AS

Wettre gårdsbrød. Ferskt og håndbakt hver dag. Ekte og Enkelt.

Viken

Wettre gårdsbrød er et saftig håndbakt brød som inneholder øl fra Askers eget lokale mikrobryggeri på Wettre gård.

Gå til produkt

ASKER PRODUKT AS

Havrekanter. Saftige og smakfulle, håndbakes hver morgen. Ekte og Enkelt.

Viken

Et saftig og smakfullt alternativ til rundstykke.

Gå til produkt

ASKER PRODUKT AS

Askerbrødet. Ferskt og håndbakt hver dag. Ekte og Enkelt.

Viken

- Askerbrødet er ferskt hver dag. Det bakes for hånd og er helt uten tilsetningsstoffer.

Gå til produkt

ASKER PRODUKT AS

Rundstykker grove. Store og smakfulle. Håndbakes hver morgen. Ekte og Enkelt.

Viken

Stort, grovt rundstykke. Passer til et hvert måltid.

Gå til produkt

ASKER PRODUKT AS

Bageutter grove. Håndbakt og ferskt hver dag. Ekte og Enkelt

Viken

Våre grove baguetter er store og smakfulle . Baguettene håndbakes hver morgen slik at du uansett når på dagen spiser en fersk baguett til måltidet. Kjempegodt med pålegg men også godt til suppe. Ekte og Enkelt, vel bekomme.

Gå til produkt

ASKER PRODUKT AS

Speltbrød med Bygg. Ferskt og håndbakt hver dag. Ekte og Enkelt.

Viken

Bygg og Spelt brød bakes med minimalt salt og lite gjær. Har en fantastisk smak av speltmel og er 46% grovt. Ekte og Enkelt, Vel bekomme.

Gå til produkt

ASKER PRODUKT AS

Rugbrød. Ferskt og nybakt. Ekte og Enkelt.

Viken

Rug brød er bakt på Rug, hvete og bygg. Brødet passer utmerket til for eksempel ostefatet. Men er også godt til laks med sennepscreme til jul, mettende og hele 84% grovt. Ekte og Enkelt, Vel bekomme.

Gå til produkt

ASKER PRODUKT AS

Kornbrød. Ferskt og håndbakt hver dag. Ekte og Enkelt.

Viken

Kornbrødet er et smakfullt brød, med hele korn på toppen og i brødet. Det er 46% grovt og passer utmerket til suppe eller matpakken til alle. Ekte og Enkelt, Vel bekomme.

Gå til produkt