Aron Mat

TromsøSylte

  • Spesialitet

TromsøSylten er en tradisjonell sylterull, krydret med pepper, allehånde, ingefær, salt og nellik. Sylta er ferdig kokt i egen kokekraft, som sikrer saftighet og smak.

Tid er en viktig faktor for at våre produkter blir smakfulle.

I salg hos I nord selger vi til de fleste butikker. I sør er det Asko som distribuerer, pluss noen enkeltbutikker som får produkter gjennom Tine Distribusjon.

Kjøtt Troms


Aron Mat

Troms

Vi produserer Spesialitet-merkede produkter som honningglasert fenalår, lammerull, sylte, okserull, spekenakke, tørrsa...

Gå til produsent
Ingredienser Svineribbe, salt (E250), pepper, krydder, nellik.
Allergener ingen
Egenskaper
  • TromsøSylte er ikke tilsatt fosfat eller andre stoffer for å øke produktets vanninnhold.
Holdbarhet Skåret TromsøSylte 100 gram har 45 dager holdbarhet, hel har fem måneder holdbarhet.
Oppbevaring Hel TromsøSylte bør oppbevares i matpapir i kjøleskapet etter åpning.
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi
Fett
– mettede fettsyrer
Karbohydrater
– sukkerarter
Protein
Salt

Innhold

Ingredienser Svineribbe, salt (E250), pepper, krydder, nellik.
Allergener ingen
Egenskaper
  • TromsøSylte er ikke tilsatt fosfat eller andre stoffer for å øke produktets vanninnhold.
Holdbarhet Skåret TromsøSylte 100 gram har 45 dager holdbarhet, hel har fem måneder holdbarhet.
Oppbevaring Hel TromsøSylte bør oppbevares i matpapir i kjøleskapet etter åpning.

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi
Fett
– mettede fettsyrer
Karbohydrater
– sukkerarter
Protein
Salt

 

Produktvarianter

  • TromsøSylte, 100 gram skåret
    EPD: 4060778
  • TromsøSylte, hel med kraft, ca. 1 kg.
    EPD: 4530465
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Aron Mat

Aron Mat

TromsøRull

TromsøRull er produsert av lammekjøtt, løk, salt og pepper. Tid og kjærlighet til den nordnorske landsdelen er også viktige ingredienser.

Gå til produkt

Aron Mat

Honningglasert fenalår

Fenalår med smak av honning – og på den gode gamle måten. Utvalgte lammelår gjennomgår en tradisjonstro prosess med honningglasering, tørr- og lakesalting, krydring og trimming til tørking i havgapet. Honningen gir kjøttet en fyldig og balansert smak.

Gå til produkt

Aron Mat

Pinnekjøtt

Prisvinnende pinnekjøtt av lam, tørket i egne lokaler ved havet på yttersida av Kvaløya i Troms. Det værharde klimaet er med på å påvirke tørkeprosessen og den særegne smaken på de kjøttfulle pinnene.

Gå til produkt

Aron Mat

Tørrsaltet bacon

Med utgangspunkt i gammel produksjonsmåte, tørrsaltes og røykes sideflesk. Det bevarer den gode smaken og holdbarheten. Et meget smaksrikt og stekevennlig bacon.

Gå til produkt

Aron Mat

Spekenakke 100g

Spekenakke produseres av benfri nakke av velvoksen gris; krydret, saltet, kaldrøkt og tørket ned til 40 % vektsvinn. Kjøttet har en særpreget, kraftig, aromatisk smak, som gjør at produktet oppleves som saftig og mørt.

Gå til produkt