Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no
other_houses account_circle
  • close
  • Produkter
  • Produsenter
    close
    chevron_left Produsenter
    • Alle produsenter
    • Produsentnettverk
    • Hvorfor er egenrevisjon viktig?
    • Lokale historier
    Egenrevisjon Registrer deg
  • Innkjøper
  • Kurs og rådgiving
    close
    chevron_left Kurs og rådgiving
    • Oversikt kurs
    • Trenger du en besøksdag?
    Egenrevisjon Registrer deg
    Aktuell artikkel Alt klart for UMAMI ARENA Alt klart for UMAMI ARENA
  • Om Lokalmat.no
    close
    chevron_left Om Lokalmat.no
    • Om Lokalmat.no
    • Alt på stell
    Egenrevisjon Registrer deg
    Aktuell artikkel Alt klart for UMAMI ARENA Alt klart for UMAMI ARENA
  • Aktuelt
  • Registrer deg
  • search
    close
  • Logg inn
Bilde 1 - Blåmann Spekepølse skåret 100g
Bilde 1 - Blåmann Spekepølse skåret 100g

Blåmann Spekepølse skåret 100g

Aron Mat

Kjøp hos ASKO

Blåmann Spekepølse er en spennende spekepølse med kjøtt fra okse, lam og svin. Vi benytter oss av krydder fra norsk fauna, med spesielt fokus på karve og ramsløk.

I salg hos
Produktene våre er tilgjengelig i de fleste butikker i de nordligste fylkene (Nordland, Troms og Finnmark.) I sør går distribusjonen gjennom Asko. Det er samtidig noen enkeltbutikker som får direktesendte varer levert gjennom Tine.
#Kjøtt #Spekemat og spekepølser
Ingredienser Lammekjøtt, storfekjøtt, svinekjøtt, spekk, salt(E250), salt, mineralsalt (E508 og E 510) druesukker, krydder, dextrose, antioksidant E300 og E301, startkultur
Allergener warning Ingen
Holdbarhet 180 dager
Oppbevaring Oppbevares kjølig 1-4 grader.
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 1855 / 444
Fett 37.1
– mettede fettsyrer 13.9
Karbohydrater 1
– sukkerarter 0.8
Protein 27.2
Salt 5.2

Innhold

Ingredienser Lammekjøtt, storfekjøtt, svinekjøtt, spekk, salt(E250), salt, mineralsalt (E508 og E 510) druesukker, krydder, dextrose, antioksidant E300 og E301, startkultur
Allergener warning Ingen
Holdbarhet 180 dager
Oppbevaring Oppbevares kjølig 1-4 grader.

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 1855 / 444
Fett 37.1
– mettede fettsyrer 13.9
Karbohydrater 1
– sukkerarter 0.8
Protein 27.2
Salt 5.2
Produktvarianter
100g
EPD: 5295506

Logg inn for å se mer

For å få full tilgang, må man være registrert og pålogget.

Logg inn
error_outline
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
  • facebook
  • print
  • twitter
  • email
Captcha

Aron Mat

Troms og Finnmark

Vi produserer Spesialitet-merkede produkter som honningglasert fenalår, lammerull, sylte, okserull, spekenakke, tørrsa...

Alle produkter fra Aron Mat

Aron Mat

Fenalår Glasert med Honning

Fenalår med smak av honning – og på den gode gamle måten. Utvalgte lammelår gjennomgår en tradisjonstro prosess med honningglasering, tørr- og lakesalting, krydring og trimming til tørking i havgapet. Honningen gir kjøttet en fyldig og balansert smak.

Troms og Finnmark
  • #Kjøtt #Får
Aron Mat

Barbeque Softbones 400g

Barbeque Softbones er et mørt og smakfullt produkt. Det egner seg perfekt til grilling, men kan også like godt stekes i panne eller i ovn.

Troms og Finnmark
  • #Kjøtt #Svin
Aron Mat

Pinnekjøtt av Lam

Pinnekjøtt av lam, fra Aronmat. Tørket i egne lokaler ved havet på yttersida av Kvaløya i Troms. Det værharde klimaet er med på å påvirke tørkeprosessen og den særegne smaken på de kjøttfulle pinnene.

Troms og Finnmark
  • #Kjøtt #Får
Aron Mat

Pinnekjøtt av Lam fra Villsau

Pinnekjøtt av lam, fra Villsau, tørket i egne lokaler ved havet på yttersida av Kvaløya i Troms. Det værharde klimaet er med på å påvirke tørkeprosessen og den særegne smaken på de kjøttfulle pinnene.

Troms og Finnmark
  • #Kjøtt #Får
Aron Mat

Fenalår av Lam fra villsau

Fenalår med smak av honning – og på den gode gamle måten. Utvalgte lammelår gjennomgår en tradisjonstro prosess med honningglasering, tørr- og lakesalting, krydring og trimming til tørking i havgapet. Honningen gir kjøttet en fyldig og balansert smak.

Troms og Finnmark
  • #Kjøtt #Spekemat og spekepølser
Aron Mat

Grøtfjord Spekepølse skåret 100g

Grøtfjord Spekepølse er en spennende spekepølse med kjøtt fra okse, lam og svin. Vi benytter oss av krydder som karve og et hint av hvitløk. Denne spekepølsen er relativt mager og har en fantastisk smak.

Troms og Finnmark
  • #Kjøtt #Spekemat og spekepølser
Aron Mat

Angus Pølse 380g

Angus pølse 380g er en god og smaksrik pølse der vi kun bruker kjøtt fra typen angus storfe. Dette er et rase som er avlet frem for kjøttet sin del og ikke et biprodukt av melkekyr. Med andre ord blir dette et perfekt råvare til pølsene våre.

Troms og Finnmark
  • #Kjøtt #Storfe
Aron Mat

Tørrsaltet bacon

Med utgangspunkt i gammel produksjonsmåte, tørrsaltes og røykes sideflesk. Det bevarer den gode smaken og holdbarheten. Et meget smaksrikt og stekevennlig bacon.

Troms og Finnmark
  • #Kjøtt #Svin
Aron Mat

Speket Bacon 75g

Dette baconet har hengt i cirka seks uker i Blåmannsvika og godtgjort seg. Resultatet er et sprøtt og godt bacon som kan spises rått eller stekt, og uten noe sprut i panna. Passer perfekt som spekemat eller til der du ellers bruker bacon.

Troms og Finnmark
  • #Kjøtt #Svin
Aron Mat

Modnet Bacon 150g

Dette baconet har hengt i cirka seks uker i Blåmannsvika og godtgjort seg. Resultatet er et sprøtt og godt bacon som kan spises rått eller stekt, og uten noe sprut i panna. Passer perfekt som spekemat eller til der du ellers bruker bacon

Troms og Finnmark
  • #Kjøtt #Svin
Aron Mat

Tørrsaltet Bacon Modnet

Dette baconet har hengt i cirka seks uker i Blåmannsvika og godtgjort seg. Resultatet er et sprøtt og godt bacon som kan spises rått eller stekt, og uten noe sprut i panna. Passer perfekt som spekemat eller til der du ellers bruker bacon. I tillegg fikk modnet baconet Gull fra NM i Kjøttprodukter i 2016!

Troms og Finnmark
  • #Kjøtt #Svin
Aron Mat

Tromsøskinke Skåret 100g

Ytrefileten lakemodnes i en blanding av salt, honning, dextrose og natriumnitritt for å gi den et naturlig inntrekk av smak. Deretter blir den røkt lett og så kokt i pose.

Troms og Finnmark
  • #Kjøtt #Svin
Aron Mat

Tørrsaltet Bacon Kvernet

Med utgangspunkt i gammel produksjonsmåte, tørrsaltes og røykes sideflesk. Det bevarer den gode smaken og holdbarheten. Et meget smaksrikt og stekevennlig bacon ved en moderne vri. Dette baconet er kvernet og smuldrer opp i stekepannen til små fine sprø baconbiter. Passer perfekt til der du ellers hadde brukt bacon.

Troms og Finnmark
  • #Kjøtt #Svin
Aron Mat

Fenalår Skåret 100g

Fenalår med smak av honning – og på den gode gamle måten. Utvalgte lammelår gjennomgår en tradisjonstro prosess med honningglasering, tørr- og lakesalting, krydring og trimming til tørking i havgapet. Honningen gir kjøttet en fyldig og balansert smak.

Troms og Finnmark
  • #Kjøtt #Får
Aron Mat

Tromsøsylte Skåret 100g

TromsøSylten er en tradisjonell sylterull, krydret med pepper, allehånde, ingefær, salt og nellik. Sylta er ferdig kokt i egen kokekraft, som sikrer saftighet og smak.

Troms og Finnmark
  • #Kjøtt #Svin
Aron Mat

Tørrsaltet bacon 150g

Med utgangspunkt i gammel produksjonsmåte, tørrsaltes og røykes sideflesk. Det bevarer den gode smaken og holdbarheten. Et meget smaksrikt og stekevennlig bacon.

Troms og Finnmark
  • #Kjøtt #Svin
Aron Mat

Okserull skåret 100g

Okserullen har tydelig kjøttstruktur og et håndverksmessig preg. Rullen har en særegen og ekte smak og er å få kjøpt som oppskåret og hel vare og baserer seg på nordnorsk tradisjon.

Troms og Finnmark
  • #Kjøtt #Storfe
Aron Mat

Okserull

Okserullen har tydelig kjøttstruktur og et håndverksmessig preg. Rullen har en særegen og ekte smak og er å få kjøpt som oppskåret og hel vare og baserer seg på nordnorsk tradisjon.

Troms og Finnmark
  • #Kjøtt #Storfe
Aron Mat

Tromsørull Rå, 900g

TromsøRull er produsert av lammekjøtt, løk, salt og pepper. Tid og kjærlighet til den nordnorske landsdelen er også viktige ingredienser.

Troms og Finnmark
  • #Kjøtt #Får
Aron Mat

TromsøRull skåret 100g

TromsøRull er produsert av lammekjøtt, løk, salt og pepper. Tid og kjærlighet til den nordnorske landsdelen er også viktige ingredienser.

Troms og Finnmark
  • #Kjøtt #Får
Aron Mat

Aronpølse

Aronpølse er en unik pølse med ingredienser som Honningglasert fenalår og kraft av Tromsørull. Den har en moden smak og setter ekstra preg på pinnekjøttet!

Troms og Finnmark
  • #Kjøtt #Pølser
Aron Mat

Grøtfjord Spekepølse

Grøtfjord Spekepølse er en spennende spekepølse med kjøtt fra okse, lam og svin. Vi benytter oss av krydder som karve og et hint av hvitløk. Denne spekepølsen er relativt mager og har en fantastisk smak.

Troms og Finnmark
  • #Kjøtt #Spekemat og spekepølser
Aron Mat

Blåmann Spekepølse

Blåmann Spekepølse er en spennende spekepølse med kjøtt fra okse, lam og svin. Vi benytter oss av krydder fra norsk fauna, med spesielt fokus på karve og ramsløk.

Troms og Finnmark
  • #Kjøtt #Spekemat og spekepølser
Aron Mat

TromsøRull

TromsøRull er produsert av lammekjøtt, løk, salt og pepper. Tid og kjærlighet til den nordnorske landsdelen er også viktige ingredienser.

Troms og Finnmark
  • #Kjøtt #Får
Aron Mat

Honningglasert fenalår

Fenalår med smak av honning – og på den gode gamle måten. Utvalgte lammelår gjennomgår en tradisjonstro prosess med honningglasering, tørr- og lakesalting, krydring og trimming til tørking i havgapet. Honningen gir kjøttet en fyldig og balansert smak.

Troms og Finnmark
  • #Kjøtt #Spekemat og spekepølser
Aron Mat

TromsøSylte

TromsøSylten er en tradisjonell sylterull, krydret med pepper, allehånde, ingefær, salt og nellik. Sylta er ferdig kokt i egen kokekraft, som sikrer saftighet og smak.

Troms og Finnmark
  • #Kjøtt #Svin
Aron Mat

¤Aron-mat Pinnekjøtt med Bog Tradisjonsprodukt

Prisvinnende pinnekjøtt av lam, tørket i egne lokaler ved havet på yttersida av Kvaløya i Troms. Det værharde klimaet er med på å påvirke tørkeprosessen og den særegne smaken på de kjøttfulle pinnene.

Troms og Finnmark
  • #Kjøtt
Aron Mat

Tørrsaltet bacon

Med utgangspunkt i gammel produksjonsmåte, tørrsaltes og røykes sideflesk. Det bevarer den gode smaken og holdbarheten. Et meget smaksrikt og stekevennlig bacon.

Troms og Finnmark
  • #Kjøtt
Aron Mat

Okserull

Okserullen har tydelig kjøttstruktur og et håndverksmessig preg. Rullen har en særegen og ekte smak og er å få kjøpt som oppskåret og hel vare og baserer seg på nordnorsk tradisjon.

Troms og Finnmark
  • #Kjøtt #Storfe
Aron Mat

Spekenakke 100g

Spekenakke produseres av benfri nakke av velvoksen gris; krydret, saltet, kaldrøkt og tørket ned til 40 % vektsvinn. Kjøttet har en særpreget, kraftig, aromatisk smak, som gjør at produktet oppleves som saftig og mørt.

Troms og Finnmark
  • #Kjøtt #Svin
For at nettleseren skal huske dine preferanser, bruker vi informasjonskapsler, også kalt “cookies”. Når du bruker nettstedet vårt, godkjenner du samtidig måten vi bruker informasjonskapsler på.
  • Hjem
  • Utforsk
  • Kontakt oss
  • Om Lokalmat
  • Om Stiftelsen Norsk Mat
  • Vilkår
  • Informasjonskapsler
facebook
Logg inn
Registrer deg
Stiftelsen Norsk Mat

Pb 487 Sentrum
0105 Oslo

Tlf: 24 14 83 00
Epost: lokalmat@norskmat.no