
Hel ytrefilet m/fett fra Rudshøgda
Hel ytrefilet m/fett laget av storfe fra Rudshøgda
Hel ytrefilet m/fett laget av storfe som har sitt opphav fra Rudshøgda i Innlandet. Laget på okser.
#Kjøtt
#Storfe
Ingredienser | Hel ytrefilet med fettkappe |
---|---|
Allergener | Ingen |
Oppbevaring | Kjølevare 4 grader eller kaldere |
Energi | 463/110 |
---|---|
Fett | 2,3 |
– mettede fettsyrer | 1 |
Karbohydrater | 0 |
– sukkerarter | 0 |
Protein | 22,2 |
Salt | 0,1 |
Innhold
Ingredienser | Hel ytrefilet med fettkappe |
---|---|
Allergener | Ingen |
Oppbevaring | Kjølevare 4 grader eller kaldere |
Næringsinnhold
Energi | 463/110 |
---|---|
Fett | 2,3 |
– mettede fettsyrer | 1 |
Karbohydrater | 0 |
– sukkerarter | 0 |
Protein | 22,2 |
Salt | 0,1 |
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.