Alt på stell

"Alt på stell" er et kjent uttrykk for de fleste som bedriver matproduksjon i Norge i dag, men det brukes også i dagligtalen. "Alt på stell" betyr at alt er i orden og man kan det man skal.

Trygg mat

Vet du hva som skal til for å være registrert eller godkjent som lokalmatprodusent hos Mattilsynet? Gjør du pålagt internkontroll? Kan du dokumentere dette til forbrukene og andre kunder?

 

Alt dette kan Lokalmat.no hjelpe deg med og først og fremst står egenrevisjonen. I egenrevisjonen får du en solid gjennomgang av produksjonen din, alle kravene er systematisert på en enkel og oversiktlig måte med jan/nei spørsmål og du har mulighet til å laste opp nødvendig dokumentasjon.

Når du har gjort din årlige egenrevisjon, vil du kunne skrive ut oblatet “Alt på stell”. Oblatet kan du vise på REKO-ringer, matfestivaler o.l. og viser at du arbeider med mattrygghet i henhold til de strenge reglene som er for matproduksjon i Norge og at du ivaretar mattryggheten.

Eksempel på oblat - Alt på stell

andreas-bjoerge-seafood-as-oblat-2021

image