Alt på stell

"Alt på stell" er et kjent uttrykk for de fleste som bedriver matproduksjon i Norge i dag, men det brukes også i dagligtalen. "Alt på stell" betyr at man har gjort alt på man skal til rett tid, så enkelt.

Trygg mat

Vet du hva som skal til for å være registrert eller godkjent som lokalmatprodusent hos Mattilsynet? Gjør du pålagt internkontroll? Kan du dokumentere dette til forbrukene og andre kunder?

Hvis svaret er ja, så er du en bevisst og kunnskapsfull fagperson. Er svaret nei, så vil Lokalmat.no hjelpe deg på to måter slik at du raskt kan svare ja!: Først og fremst vil du kunne gjøre egenrevisjon på en enkel måte. Her er kravene systematisert på en enkel og oversiktlig måte, med jan/nei spørsmål og mulighet til å laste opp nødvendig dokumentasjon.

Når du har gjort din årlige egenrevisjon, vil du kunne skrive ut oblatet “Alt på stell”. Oblatet kan du bruke for å vise at du arbeider med mattrygghet i henhold til de strenge reglene som er for matproduksjon i Norge og ivaretar mattryggheten.

AdobeStock_404958659_smal

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no