Oversikt kurs
Vi heier på våre flotte lokalmatprodusenter, og vil gjerne bidra med å skape nytteverdi for både produsenter og innkjøpere. Våre kurs er satt sammen til deg, så du alltid kan styrke din unike kompetanse.
Kommende kurs og arrangementer
Få fram nytteverdien, tilbudet og hvor kursene er hentet fra. Er de kvalitetssikret?

I regi av mathåndverk.no
Kurs i foredling av grønnsaker
07.02.2023
09:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no
Innføringskurs i ysting med Pascale Baudonnel
20.02.2023
17:30
Tana videregående skole Birkelund 44, 9841 Deatnu/Tana

I regi av mathåndverk.no
Grunnmodul lokal kjøttforedling
06.03.2023
10:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no
Sylting og fermentering av grønnsaker
08.03.2023
Reinsfjellveien 69, Reinsfjellveien, Tvedestrand, Norge

I regi av mathåndverk.no
Gammelost og smørkurs (på MR-MAT)
14.03.2023
10:00
Stranda vidaregåande Skule, Hevsdalsvegen, Stranda, Norge

I regi av mathåndverk.no
Nedskjæring og foredling av kjøtt (på MR-MAT)
14.03.2023
10:00
Stranda vidaregåande Skule, Hevsdalsvegen, Stranda, Norge

I regi av mathåndverk.no
Tilberedning og servering av lokalmat (på MR-MAT)
14.03.2023
10:00
Stranda vidaregåande Skule, Hevsdalsvegen, Stranda, Norge

I regi av mathåndverk.no
Baking med surdeig og gjær (på MR-MAT)
14.03.2023
10:00
Stranda vidaregåande Skule, Hevsdalsvegen, Stranda, Norge

I regi av mathåndverk.no
FAGDAGER LOKAL MAT OG DRIKKE – MRmat
14.03.2023
10:00
Stranda vidaregåande Skule, Hevsdalsvegen, Stranda, Norge

I regi av mathåndverk.no
Fermenteringskurs (på MR-MAT)
14.03.2023
10:00
Stranda vidaregåande Skule, Hevsdalsvegen, Stranda, Norge

I regi av mathåndverk.no
Kurs i Trygg mat
22.03.2023
09:00
Måltidets hus, Richard Johnsens gate, Stavanger, Norge
Vi ønsker innspill!
Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter Bjørgan
lokalmat@norskmat.no