Kursoversikt
Vi heier på våre flotte lokalmatprodusenter, og vil gjerne bidra med å skape nytteverdi for både produsenter og innkjøpere. Våre kurs er satt sammen til deg, så du alltid kan styrke din unike kompetanse.
Kommende kurs og arrangementer
Få fram nytteverdien, tilbudet og hvor kursene er hentet fra. Er de kvalitetssikret?

I regi av mathåndverk.no
Kurs i fermentering med Will Moffat fra b.culture
08.06.2023
08:00
Mosjøen videregående skole studiested Marka, Hongaardsvegen 33 8658 Mosjøen

I regi av mathåndverk.no
Grunnmodul lokal kjøttforedling
12.06.2023
10:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no
Kurs i sanking og bruk av ville vekster
20.06.2023
12:00
Flesnes Ungdomshus, Flesnesveien 31, 8409 Gullesfjord

I regi av mathåndverk.no
Unik opplæring i bruk av ville vekster fra sjø og land – 3 samlinger
27.06.2023
09:30
Hustadvika Havhotell, Storholmvegen 90, 6444 Farstad

I regi av mathåndverk.no
Kurs i frukt- og bærvin
16.09.2023
10:00
Rå Videregående Skole, Laskenvegen, 9475 Borkenes, Norge

I regi av mathåndverk.no
Kurs i mattrygghet og HACCP
02.11.2023
09:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge
Vi ønsker innspill!
Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter Bjørgan
lokalmat@norskmat.no