Spesialgrossisten Troye, avd. Ålesund

Spesialgrossisten Troye AS avd. Nordvest er lokalisert i Ålesund. Varesortimentet inneholder primært lokalmat og spesialiteter og består av et bredt utvalg av lokale varer fra Nord-Vest, samt matskatter fra andre deler av landet. Spesialgrossisten Troye AS avd. Nordvest har salgsbevilling for alkoholholdig drikke og kan tilby et utvalg av lokale øl og cider.

Opptakten til Spesialgrossisten Nordvest startet med to grundere, Cesilie Nakken og Vebjørn Aannø som alltid har hatt en drøm om å skape sitt eget. De hadde bare ikke funnet det rette.
Ideene var mange og kreative. På veien kom de over lokalmat og tenkte at her var det et spennende konsept.

Så kom de over Spesialgrossisten på nett og så at konseptet faktisk allerede eksisterte. Da var ikke telefonen til Spesialgrossisten langt unna. Skjebnene ville det slik at Slyngstadli etter mange års tjeneste skulle avslutte og dermed da var muligheten for oppstart av Spesialgrossisten Nordvest et faktum.

Vebjørn er fortsatt delaktig på aksjonærsiden, mens Cesilie Nakken drifter selskapet som daglig leder sammen med Driftssjef Thomas Aannø. De har med seg tre salgssjåfører på laget, to av de med dagligvarebakgrunn. Sammen utgjør de den nyoppstartede salgs grossisten med Hovedbase i Ålesund.

Teamet er preget av pågangsvilje og godt humør, samt ydmykhet for de kundene og produsentene de nå er i ferd med å bli kjent med.

Det å kunne være med lokale matskatter fra start og til videreutvikling er spesielt spennende, men også det å kunne ivareta lokale arbeidsplasser og bygge opp merkevaren Godt Lokalt. Spennende også å være med på bevisstgjøre nordmenns matkultur og identitet. Ikke nøl med å ta kontakt med Spesialgrossisten Nordvest AS om der er spørsmål eller produkter de bør kjenne til.

Adresse: Blindheim inustriveg 4, 6020 Ålesund

Telefon: 90028904

E-post: cesilie@spesialgrossisten.no

Alle produkter tilknyttet Spesialgrossisten Troye, avd. Ålesund

Laster

image