Distributører

Våre distributører på Lokalmat.no

GODT LOKALT AS

GODT LOKALT AS

Godt Lokalt er et verdibasert konsept som styrer mot optimal forvaltning av mat & drikke. Vårt mål er å være en serviceorientert og fullverdig leverandør av varer innenfor alle varegrupper. På beste måte vil vi ivareta den lokale matkulturen og være en bidragsyter som har som visjon å bygge opp under våre produsenters unike produkter, verdier og gode historier. Vi vil gjøre det mulig for alle som ønsker det å sette lokalmat på menyen. Sammen er vi best.

Spesialgrossisten ØST

Spesialgrossisten Øst er lokalisert i Drøbak like utenfor Oslo. Varesortimentet inneholder primært lokalmat og spesialiteter og består av et bredt utvalg av lokale varer fra Østlandet, Oslo, Akershus og Buskerud, samt matskatter fra andre deler av landet. Spesialgrossisten Øst har salgsbevilling for alkoholholdig drikke og kan tilby et utvalg av lokale øl og cider.

Spesialgrossisten SØR

Spesialgrossisten Sør er lokalisert på Mjåvann utenfor Kristiansand sentrum. Varesortimentet inneholder primært lokalmat og spesialiteter og består av et bredt utvalg av lokale varer fra Sør, samt matskatter fra andre deler av landet. Spesialgrossisten Sør har salgsbevilling for alkoholholdig drikke og kan tilby et utvalg av lokale øl og cider. Vi har også en avdeling i Sandefjord som dekker Vestfold/Telemark. I tillegg har Spesialgrossisten Sør en egen avdeling som jobber med salg av lokalmat til serveringsmarkedet og andre aktuelle kunder i Agder fylkene.

Spesialgrossisten Matfylket

Spesialgrossisten Matfylket er lokalisert på Forus mellom Sandnes og Stavanger. Vi er en lokal salgsgrossist som på vegne av små og store lokalmat-produsenter selger varer til dagligvarebutikker i Rogaland. Varesortimentet inneholder primært lokalmat og spesialiteter og består av et bredt utvalg av lokale varer fra Rogaland, samt matskatter fra andre deler av landet. Spesialgrossisten Matfylket har salgsbevilling for alkoholholdig drikke og kan tilby et utvalg av lokale øl og cider.

Spesialgrossisten Troye, avd. Bergen

Spesialgrossisten Troye er lokalisert på Kokstad utenfor Bergen. Varesortimentet inneholder primært lokalmat og spesialiteter og består av et bredt utvalg av lokale varer fra Vestlandet, samt matskatter fra andre deler av landet. Spesialgrossisten Troye har salgsbevilling for alkoholholdig drikke og kan tilby et utvalg av lokale øl og cider. I tillegg har Spesialgrossisten Troye en egen avdeling som jobber med salg av lokalmat til serveringsmarkedet og andre aktuelle kunder på Vestlandet.

Spesialgrossisten Innlandet

Spesialgrossisten Innlandet er lokalisert på Harpefoss i Gudbrandsdalen. Varesortimentet inneholder primært lokalmat og spesialiteter og består av et bredt utvalg av lokale varer fra Innlandet, samt matskatter fra andre deler av landet. Spesialgrossisten Innlandet innehar også salgsbevilling for alkoholholdig drikke og kan tilby et utvalg av lokale øl og cider.

Spesialgrossisten Troye, avd. Ålesund

Spesialgrossisten Troye AS avd. Nordvest er lokalisert i Ålesund. Varesortimentet inneholder primært lokalmat og spesialiteter og består av et bredt utvalg av lokale varer fra Nord-Vest, samt matskatter fra andre deler av landet. Spesialgrossisten Troye AS avd. Nordvest har salgsbevilling for alkoholholdig drikke og kan tilby et utvalg av lokale øl og cider.

Spesialgrossisten Troye, avd. Trondheim

Spesialgrossisten Troye avd. Trondheim er lokalisert på Tunga rett utenfor Trondheim Sentrum. Varesortimentet inneholder primært lokalmat og spesialiteter og består av et bredt utvalg av lokale varer fra Midt-Norge, samt matskatter fra andre deler av landet. Spesialgrossisten Troye AS avd. Trondheim har salgsbevilling for alkoholholdig drikke og kan tilby et utvalg av lokale øl og cider. I tillegg har Spesialgrossisten Troye AS avd. Trondheim en egen avdeling som jobber med salg av lokalmat til serveringsmarkedet og andre aktuelle kunder i Midt-Norge.

Spesialgrossisten HÅLOGALAND

Spesialgrossisten Hålogaland er lokalisert i Harstad. Varesortimentet inneholder primært lokalmat og spesialiteter og består av et bredt utvalg av lokale varer fra Nord-Norge, samt matskatter fra andre deler av landet. Spesialgrossisten Hålogaland har salgsbevilling for alkoholholdig drikke og kan tilby et utvalg av lokale øl og cider.

Spesialgrossisten Senja

Spesialgrossisten Senja er lokalisert på Finnsnes. Varesortimentet inneholder primært lokalmat og spesialiteter og består av et bredt utvalg av lokale varer fra Nord-Norge, samt matskatter fra andre deler av landet. Spesialgrossisten Senja har salgsbevilling for alkoholholdig drikke og kan tilby et utvalg av lokale øl og cider.

image