Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no
chevron_left

Kurs i samisk lokalmat

DATO: 22 – 23 juni

TID: kl 9 – 17, begge dagene

 

Vi skal plukke smaker og tilbehør fra skog, mark, fjell, og kombinere med lokale råvarer fra sjø, fjell, gård.

Deretter skal vi smake oss frem til noen nye kombinasjoner, eller vekke liv i gamle retter.

Hvorfor må du alltid bruke timian og hvitløk til lammelåret?

Eller salt og pepper til reinkjøttet?

Eller sitron til laksen?

Hvor kommer disse smaksforsterkerne fra?

 

Mer informasjon og påmelding:   https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord/kurs?locationfilter=true

 

Oppstart
22.06.2023 kl. 09:00

Sted
Ovi Raishiin i Nordreisa

Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no

Et mangfold av grillmat

calendar_today 23.05.2023

schedule 10:00

location_on Osloveien 1, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Grunnmodul lokal kjøttforedling

calendar_today 12.06.2023

schedule 10:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Kurs i sanking av ville vekster

calendar_today 23.05.2023

schedule 09:00

location_on Mosjøen videregående skole, Avdeling Marka, Mosjøen, Norge

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no