Kurs i samisk lokalmat
DATO: 22 – 23 juni
TID: kl 9 – 17, begge dagene
Vi skal plukke smaker og tilbehør fra skog, mark, fjell, og kombinere med lokale råvarer fra sjø, fjell, gård.
Deretter skal vi smake oss frem til noen nye kombinasjoner, eller vekke liv i gamle retter.
Hvorfor må du alltid bruke timian og hvitløk til lammelåret?
Eller salt og pepper til reinkjøttet?
Eller sitron til laksen?
Hvor kommer disse smaksforsterkerne fra?
Mer informasjon og påmelding: https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord/kurs?locationfilter=true
Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no
Grunnmodul lokal kjøttforedling
12.06.2023
10:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no
Kurs i sanking av ville vekster
23.05.2023
09:00
Mosjøen videregående skole, Avdeling Marka, Mosjøen, Norge
Vi ønsker innspill!
Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter Bjørgan
lokalmat@norskmat.no