Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no
chevron_left
Skjermbilde 2023-04-25 kl. 10.20.47.png

Gratis HACCP workshop

Har du kontroll på HACCP? Hva er grunnforutsetninger og hvordan identifiserer du de? Ønsker du å videreutvikle og forbedre HACCP dokumentasjonen din? Trenger du hjelp med å avklare kritiske kontrollpunkt og OPRP/viktige grunnforutsetninger? Eller syns du disse begrepene er vanskelige å forstå? Lokalmat.no arrangerer sammen med flere en gratis workshop med introduksjon til HACCP. Målet med dagen er at du skal få en bedre forståelse av ditt eksisterende system og mulighet til å forbedre det. Program • 0930-1000 Registrering • 1000-1015 Velkommen • 1015-1215 Workshop del 1 v/Mette Juberg • 1215-1300 Lunch • 1300-1500 Workshop del 2 v/Mette Juberg • 1500-1530 Nasjonale retningslinjer • 1530-1600 Lokalmat.no om revisjon, eksternrevisjon og nytteverdi Mette Juberg har de siste 30 årene jobbet med kvalitet, alt fra oppbygging av nye systemer, til oppdatering og oppfølging av eksisterende kvalitetssystemer med fokus på forbedring og effektivisering. Lokalmat.no arrangerer denne workshopen i samarbeid med HANEN, Norgesgruppen, COOP, REMA 1000, Spesialgrossisten, Servicegrossistene, Tradesolution, Norsk Bonde og Småbrukarlag, Bondelaget og Tine distribusjon.

Oppstart
31.05.2023 kl. 10:00

Sted
Rampen, Schweigaardsgate 34C

Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no

Et mangfold av grillmat

calendar_today 23.05.2023

schedule 10:00

location_on Osloveien 1, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Grunnmodul lokal kjøttforedling

calendar_today 12.06.2023

schedule 10:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Kurs i sanking av ville vekster

calendar_today 23.05.2023

schedule 09:00

location_on Mosjøen videregående skole, Avdeling Marka, Mosjøen, Norge

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no