
Gratis HACCP workshop
Har du kontroll på HACCP? Hva er grunnforutsetninger og hvordan identifiserer du de? Ønsker du å videreutvikle og forbedre HACCP dokumentasjonen din? Trenger du hjelp med å avklare kritiske kontrollpunkt og OPRP/viktige grunnforutsetninger? Eller syns du disse begrepene er vanskelige å forstå?
Lokalmat.no arrangerer sammen med flere en gratis workshop med introduksjon til HACCP. Målet med dagen er at du skal få en bedre forståelse av ditt eksisterende system og mulighet til å forbedre det.
Program
• 0930-1000 Registrering
• 1000-1015 Velkommen
• 1015-1215 Workshop del 1 v/Mette Juberg
• 1215-1300 Lunch
• 1300-1500 Workshop del 2 v/Mette Juberg
• 1500-1530 Nasjonale retningslinjer
• 1530-1600 Lokalmat.no om revisjon, eksternrevisjon og nytteverdi
Mette Juberg har de siste 30 årene jobbet med kvalitet, alt fra oppbygging av nye systemer, til oppdatering og oppfølging av eksisterende kvalitetssystemer med fokus på forbedring og effektivisering.
Lokalmat.no arrangerer denne workshopen i samarbeid med HANEN, Norgesgruppen, COOP, REMA 1000, Spesialgrossisten, Servicegrossistene, Tradesolution, Norsk Bonde og Småbrukarlag, Bondelaget og Tine distribusjon.
Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no
Grunnmodul lokal kjøttforedling
12.06.2023
10:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no
Kurs i sanking av ville vekster
23.05.2023
09:00
Mosjøen videregående skole, Avdeling Marka, Mosjøen, Norge
Vi ønsker innspill!
Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter Bjørgan
lokalmat@norskmat.no