Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no
chevron_left
Kurs i mattrygghet og HACCP

Kurs i mattrygghet og HACCP

Kunnskap om risiko ved egen produksjon sammen med god tilrettelegging av hygiene er nødvendig for å sikre at maten er trygg.

Kurset gir innsikt i mattrygghet med mikrobiologi og hygiene, samt HACCP metoden. Samtidig får deltagerne nyttig dialog og erfaringsutveksling med andre mindre aktører.

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) er en metode for å sikre maten, basert på at man på en systematisk måte vurderer risiko for å forebygge at noe går galt.

Målgruppen er lokalmatprodusenter og serveringssteder med lokalmat på menyen (mindre enn 10 ansatte).

Følg linken for mer informasjon om kurset, og påmelding: https://nofima.no/arrangementer/kurs-mattrygghet-haccp/

Illustrasjon: Tonje Helen Karlsen/Nofima

 

Oppstart
08.11.2022

Sted
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no

Kurs i pølse- og påleggsproduksjon

calendar_today 07.09.2022

schedule 10:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Fremtidens bakst – baking med grønnsaker

calendar_today 06.09.2022

schedule 08:45

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Kurs i nedskjæring, pølser og spekepølser (2 dager)

calendar_today 16.09.2022

schedule 10:00

location_on Borealis Gourmet, Isnestoften, 9540 Talvik

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no