Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no
chevron_left
Syltetøy- og geléproduksjon

Syltetøy- og geléproduksjon

DATO/STED

20.-21. september på Nofima, Osloveien 1, 1430 Ås

27. september digitalt på Teams

PRIS

Kr 2900,- pr. person inkl. lunsj og kursmateriell.

Kompetansenettverket for Lokalmat Øst inviterer til kurset Syltetøy- og geléproduksjon. Du får grunnleggende kompetanse om syltetøy- og geléproduksjon, og hvordan du kan oppnå stabile og gode produkter.

Kurset vil ta for seg syltetøy- og geléproduksjon av ulike frukter, bær og jusvarianter.

Noen av temaene som vil bli gjennomgått:

  • Frukt og bær som råvare
  • Fortykningsmidler, med fokus på pektin
  • Prosessering og varmebehandling
  • Tilsetnings- og hjelpestoffer
  • Måling av pH og °Brix
  • Regelverk merking
  • Praktisk øvelse: produksjon av syltetøy og gelé

Kurset vil omfatte både teori og praktiske øvelser. For å tilby et mest mulig relevant kurs, ber vi om at det ved påmelding gis informasjon om hvilke problemstillinger og råvarer deltagerne er interesserte i, slik at dette om mulig kan bli belyst i løpet av kurset.

Les mer og meld deg på her: Syltetøy- og geléproduksjon – Nofima

Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt

Oppstart
20.09.2023 kl. 09:00

Sted
Osloveien 1, Ås, Norge

Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no

Kurs i foredling av grønnsaker

calendar_today 07.02.2023

schedule 09:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Webinar om nedskjæring

calendar_today 31.01.2023

schedule 10:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Innføringskurs i ysting

calendar_today 16.01.2023

schedule 17:00

location_on Sogn Jord- og Hagebruksskule, Skulevegen, Aurland, Norge

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no