Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no
chevron_left
Jus- og saftproduksjon

Jus- og saftproduksjon

DATO

03.-04. mai 2023 (Nofima, Osloveien 1, 1430 Ås)

11. mai 2023: Digitalt på Teams

TID: 09:00 – 16:00

PRIS: Kr 2900,- pr. person inkl. lunsj og kursmateriell.

I  løpet av kursdagene vil det bli lagt vekt på riktig behandling fra råvare til ferdig jus/most og saft, samt kvalitet, måling av kvalitet og sensorisk opplevelse.

TEMA:

  • Frukt og bær som råvare
  • Produksjon av jus og saft
  • Presseutstyr
  • Forbehandling før pressing, for økt utbytte
  • Varmebehandling
  • Tilsetnings- og hjelpestoffer
  • Måling av pH og °Brix
  • Emballering
  • Regelverk merking
  • Lagring
  • Mattrygghet

Kurset vil omfatte både teori og praktiske øvelser. For å tilby et mest mulig relevant kurs, ber vi om at det ved påmelding gis informasjon om hvilke problemstillinger og produkter deltagerne er interesserte i, slik at dette om mulig kan bli belyst i løpet av kurset.

Mer informasjon og påmelding: Jus- og saftproduksjon – Nofima

 

Bilde: Oddvar Dahl/Nofima

Oppstart
03.05.2023 kl. 09:00

Sted
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no

Kurs i foredling av grønnsaker

calendar_today 07.02.2023

schedule 09:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Webinar om nedskjæring

calendar_today 31.01.2023

schedule 10:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Innføringskurs i ysting

calendar_today 16.01.2023

schedule 17:00

location_on Sogn Jord- og Hagebruksskule, Skulevegen, Aurland, Norge

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no