
Kurs i foredling av grønnsaker
Kurs i foredling av grønnsaker 7.-8. februar (på Nofima) og 15. februar (på Teams)
I løpet av kursdagene vil det bli lagt vekt på riktig behandling fra råvare til ferdig produkt. Kurset vil omfatte ulike foredlingsmetoder og produkter, bl.a. syltede og fermenterte grønnsaker, supper og grønnsaksjus. Utstyr, mattrygghet, emballering og lagring tilknyttet disse produktene vil dekkes. Kurset vil omfatte både teori og praktiske øvelser.
Siste kursdag vil foregå digitalt på Teams.
For å tilby et mest mulig relevant kurs, ber vi om at det ved påmelding gis informasjon om hvilke problemstillinger, råvarer og produkter deltagerne er interesserte i, slik at dette om mulig kan bli belyst i løpet av kurset.
Pris: Kr 2900- pr. person inkl. lunsj og kursmateriell.
Påmelding: Les mer om kurset, og meld deg på ved å følge denne linken: Kurs i foredling av grønnsaker – Nofima
Foto: Joe Urrutia/Nofima
Flere relevante kurs

Innføringskurs i ysting
16.01.2023
17:00
Sogn Jord- og Hagebruksskule, Skulevegen, Aurland, Norge

Grunnmodul lokal kjøttforedling
06.03.2023
10:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge
Vi ønsker innspill!
Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter Bjørgan
lokalmat@norskmat.no