Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no
chevron_left
Kurs i foredling av grønnsaker

Kurs i foredling av grønnsaker

Kurs i foredling av grønnsaker 7.-8. februar (på Nofima) og 15. februar (på Teams)

I løpet av kursdagene vil det bli lagt vekt på riktig behandling fra råvare til ferdig produkt. Kurset vil omfatte ulike foredlingsmetoder og produkter, bl.a. syltede og fermenterte grønnsaker, supper og grønnsaksjus. Utstyr, mattrygghet, emballering og lagring tilknyttet disse produktene vil dekkes. Kurset vil omfatte både teori og praktiske øvelser.

Siste kursdag vil foregå digitalt på Teams.

For å tilby et mest mulig relevant kurs, ber vi om at det ved påmelding gis informasjon om hvilke problemstillinger, råvarer og produkter deltagerne er interesserte i, slik at dette om mulig kan bli belyst i løpet av kurset.

Pris: Kr 2900- pr. person inkl. lunsj og kursmateriell.

Påmelding: Les mer om kurset, og meld deg på ved å følge denne linken: Kurs i foredling av grønnsaker – Nofima

Foto: Joe Urrutia/Nofima

Oppstart
07.02.2023 kl. 09:00

Sted
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no

Webinar om nedskjæring

calendar_today 31.01.2023

schedule 10:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Innføringskurs i ysting

calendar_today 16.01.2023

schedule 17:00

location_on Sogn Jord- og Hagebruksskule, Skulevegen, Aurland, Norge

I regi av mathåndverk.no

Grunnmodul lokal kjøttforedling

calendar_today 06.03.2023

schedule 10:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no