
Frukt- og bærdesserter
Kurs om frukt- og bærdesserter, 26. januar 2023, kl. 09:30-15.30
La de norske fruktene skinne i måltidets velsmakende avslutning.
I løpet av kurset demonstrerer kokk Øyvind Hjelle de mest brukte kokkefaglige teknikkene innen dessertproduksjon, bl.a. sylting, sousvide, kandisering, salsa, saus, kompott og sorbet.
Teknikkene kan du overføre til din egen produksjon, med dine egne bær og frukter.
Du får lære å lage smakfulle desserter som egner seg som en velsmakende avslutning på et måltid.
For å tilby et mest mulig relevant kurs, ber vi om at det ved påmelding gis informasjon om hvilke råvarer og produkter deltagerne er interesserte i, slik at dette om mulig kan bli belyst i løpet av kurset.
Pris: Kr 1500,- pr. person inkl. lunsj og kursmateriell.
Påmelding: Les mer om kurset, og meld deg på ved å følge denne linken: Frukt- og bærdesserter – Nofima
Foto: Jon Marius Nilsson/Opplysningskontoret for frukt og grønt
Flere relevante kurs

Kurs i foredling av grønnsaker
07.02.2023
09:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

Innføringskurs i ysting
16.01.2023
17:00
Sogn Jord- og Hagebruksskule, Skulevegen, Aurland, Norge
Vi ønsker innspill!
Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter Bjørgan
lokalmat@norskmat.no