Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no
chevron_left
Frukt- og bærdesserter

Frukt- og bærdesserter

Kurs om frukt- og bærdesserter, 26. januar 2023, kl. 09:30-15.30

La de norske fruktene skinne i måltidets velsmakende avslutning.

I løpet av kurset demonstrerer kokk Øyvind Hjelle de mest brukte kokkefaglige teknikkene innen dessertproduksjon, bl.a. sylting, sousvide, kandisering, salsa, saus, kompott og sorbet.

Teknikkene kan du overføre til din egen produksjon, med dine egne bær og frukter.

Du får lære å lage smakfulle desserter som egner seg som en velsmakende avslutning på et måltid.

For å tilby et mest mulig relevant kurs, ber vi om at det ved påmelding gis informasjon om hvilke råvarer og produkter deltagerne er interesserte i, slik at dette om mulig kan bli belyst i løpet av kurset.

Pris: Kr 1500,- pr. person inkl. lunsj og kursmateriell.

Påmelding: Les mer om kurset, og meld deg på ved å følge denne linken: Frukt- og bærdesserter – Nofima

Foto: Jon Marius Nilsson/Opplysningskontoret for frukt og grønt

Oppstart
26.01.2023 kl. 09:30

Sted
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no

Kurs i foredling av grønnsaker

calendar_today 07.02.2023

schedule 09:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Webinar om nedskjæring

calendar_today 31.01.2023

schedule 10:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Innføringskurs i ysting

calendar_today 16.01.2023

schedule 17:00

location_on Sogn Jord- og Hagebruksskule, Skulevegen, Aurland, Norge

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no