Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no
chevron_left

Innføringskurs i ysting med Pascale Baudonnel

DATO: 20 – 23. februar 2023

TID: oppstart kl 17.30, 20. feb, avsluttes kl 16.30, 23. feb.

 

INNHOLD:

Dette innføringskurset er lagt opp etter samme program som de årlige innføringskursene i ysting hos Sogn Jord og Hagebruksskule.

Tema som blir omhandla i kurset:

  • Mjølka som råvare og syrning av mjølk
  • Koagulering av mjølk og ysting
  • Andre mjølkeprodukt, dravle
  • Salting og modning av osten
  • Ostesmaking

Lærer er Pascale Baudonnel fra Sogn Jord og Hagebruksskule som har solid kompetanse og lang erfaring med ysting og undervisning.

 

Mer info – påmelding: https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord/kurs?locationfilter=true

 

Oppstart
20.02.2023 kl. 17:30

Sted
Tana videregående skole Birkelund 44, 9841 Deatnu/Tana

Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no

Kurs i foredling av grønnsaker

calendar_today 07.02.2023

schedule 09:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Webinar om nedskjæring

calendar_today 31.01.2023

schedule 10:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Innføringskurs i ysting

calendar_today 16.01.2023

schedule 17:00

location_on Sogn Jord- og Hagebruksskule, Skulevegen, Aurland, Norge

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no