Innføringskurs i ysting med Pascale Baudonnel
DATO: 20 – 23. februar 2023
TID: oppstart kl 17.30, 20. feb, avsluttes kl 16.30, 23. feb.
INNHOLD:
Dette innføringskurset er lagt opp etter samme program som de årlige innføringskursene i ysting hos Sogn Jord og Hagebruksskule.
Tema som blir omhandla i kurset:
- Mjølka som råvare og syrning av mjølk
- Koagulering av mjølk og ysting
- Andre mjølkeprodukt, dravle
- Salting og modning av osten
- Ostesmaking
Lærer er Pascale Baudonnel fra Sogn Jord og Hagebruksskule som har solid kompetanse og lang erfaring med ysting og undervisning.
Mer info – påmelding: https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord/kurs?locationfilter=true
Oppstart
20.02.2023
kl. 17:30
Sted
Tana videregående skole Birkelund 44, 9841 Deatnu/Tana
Flere relevante kurs

Kurs i foredling av grønnsaker
07.02.2023
09:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

Innføringskurs i ysting
16.01.2023
17:00
Sogn Jord- og Hagebruksskule, Skulevegen, Aurland, Norge
Vi ønsker innspill!
Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter Bjørgan
lokalmat@norskmat.no