Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no
chevron_left
kalkykle.jpeg

Kalkyle og prissetting

Kalkyle og prissetting på produkt Varighet: 2 timer Introduksjon til kurset: Det å vite hvilken pris du må ta på produktene dine, er noe av det viktigste du som produsent må ha kontroll på. Like viktig er det å finne ut hvilken pris du kan ta! Sitter du igjen med nok penger? Eller tjener du i det hele tatt penger på dine produkter? Hvordan setter du pris til de forskjellige salgskanalene? Og har du tatt høyde for fremtidige salgskanaler? Kursets innhold: Hvordan sette opp en produktkalkyle. Utregning av produktkalkyle. Hvordan sette pris på produktet ditt. Finnes det tatt en fasit? Hvordan ser dekningsgraden din ut, og er det godt nok? Vi jobber med caser og dine egne tall i kurset. Forkunnskaper: Ingen, men må ha (eller ha planer om) lokalmatprodukter til salgs i en eller flere kanaler Ved påmelding mottar du en teamslenke på epost. Kontaktperson: Petter Bjørgan Petter.bjorgan@norskmat.no

Oppstart
15.03.2023 kl. 18:00

Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no

Kurs i foredling av grønnsaker

calendar_today 07.02.2023

schedule 09:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Webinar om nedskjæring

calendar_today 31.01.2023

schedule 10:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Innføringskurs i ysting

calendar_today 16.01.2023

schedule 17:00

location_on Sogn Jord- og Hagebruksskule, Skulevegen, Aurland, Norge

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no