
Kalkyle og prissetting
Kalkyle og prissetting på produkt
Varighet: 2 timer
Introduksjon til kurset: Det å vite hvilken pris du må ta på produktene dine, er noe av det viktigste du som produsent må ha kontroll på. Like viktig er det å finne ut hvilken pris du kan ta! Sitter du igjen med nok penger? Eller tjener du i det hele tatt penger på dine produkter? Hvordan setter du pris til de forskjellige salgskanalene? Og har du tatt høyde for fremtidige salgskanaler?
Kursets innhold: Hvordan sette opp en produktkalkyle. Utregning av produktkalkyle. Hvordan sette pris på produktet ditt. Finnes det tatt en fasit? Hvordan ser dekningsgraden din ut, og er det godt nok?
Vi jobber med caser og dine egne tall i kurset.
Forkunnskaper: Ingen, men må ha (eller ha planer om) lokalmatprodukter til salgs i en eller flere kanaler
Ved påmelding mottar du en teamslenke på epost.
Kontaktperson: Petter Bjørgan
Petter.bjorgan@norskmat.no
Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no
Grunnmodul lokal kjøttforedling
12.06.2023
10:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no
Kurs i sanking av ville vekster
23.05.2023
09:00
Mosjøen videregående skole, Avdeling Marka, Mosjøen, Norge
Vi ønsker innspill!
Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter Bjørgan
lokalmat@norskmat.no