Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no
chevron_left

Lefser, flatbrød og baking med urkorn – 3 dager

DATO:  2. – 4. desember

TID:

  • 2. desember kl. 17 – 20
  • 3. desember kl. 9 – 17
  • 4. desember kl. 9 – 14

 

Nå har du sjansen til å lære å bake flatbrød, lefser og brødbakst med en av Norges fremste kapasitet på området: Bodil Nordjore.

Under kurset skal du blant annet bake flere varianter av flatbrød, lefser og brødbakst med urkorn

 

For mer informasjon:  https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord/kurs?locationfilter=true

Oppstart
02.12.2022 kl. 17:00

Sted
Saga Grendehus, Aspemyra 12, 9517 Alta

Flere relevante kurs

I regi av Lokalmat.no

Lokalmatskolen søker nye lokasjoner

calendar_today 01.01.2023

location_on TBA

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no