Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no
chevron_left
Innføringskurs i ysting og foredling av rå melk

Innføringskurs i ysting og foredling av rå melk

Kompetansenettverket for Lokalmat Sør og Øst inviterer til innføringskurs i ysting og foredling av rå melk. Kurset går over 4 dager, og gir deltakerne grunnleggende kunnskap om foredling av rå (upasteurisert) melk.

Kurset er for de som har interesse for videreforedling av melk og som tenker å etablere egen virksomhet. Dette kurset gir grunnlag for å gå videre på modulkurs i ysting, som er rettet mot de som skal etablere ysteri/melkeforedling.

Program og påmelding: Innføringskurs i ysting og foredling av rå melk – Nofima

Påmeldingsfrist: 19. september

Det tas forbehold om endringer i programmet.

Målgruppe: Melkeprodusenter og andre som ønsker å starte kommersiell foredling av melk

Foto: Innføringskurs i ysting, Stavanger ysteri 2017 (Foto: Gro Kleiberg Haugvaldstad)

Oppstart
03.10.2022 kl. 09:00

Sted
Stavanger Ysteri, Ryfylkegata, Stavanger, Norge

Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no

Kurs i mattrygghet og HACCP

calendar_today 08.11.2022

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Innføringskurs i ysting med Pascale Baudonnel (5 dager)

calendar_today 17.10.2022

schedule 17:30

location_on Mosjøen videregående skole, Kippermoen

I regi av Lokalmat.no

Lokalmatskolen søker nye lokasjoner

calendar_today 01.01.2023

location_on TBA

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no