Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no
chevron_left
dagfinn demo.jpeg

Kurs i butikkdemo/ festivalsalg ØST

Hvordan få mest mulig ut av en butikkdemo og hvilke forberedelser er egentlig nødvendig? Hvilke mål skal du sette deg, og hva må til for at det skal lønne seg å bruke tid på produktdemonstrasjoner? Hvilken «oppskrift» skal du følge for å få produktene dine opp i handlevogna? Kurset er to-delt der første del er teoretisk, deretter er det en praktisk del som enten forgår i en nærliggende butikk eller på kursstedet. Kursets innhold: • Hva er målet med demo i butikk? • Hva inngår i planlegging av en god butikkdemo • Krav til- og opplæring av evt eksterne demo-holdere • Hva avtaler du med kjøpmannen/butikken i forkant • Gjennomføring (teori) • Gjennomføring fysisk (helst i butikk). Deltagere får veiledning og tilbakemeldinger. • Hvordan skape engasjement hos de ansatte i butikken • Oppsummering sammen med kjøpmann • Planlegging av neste demo • Hvordan opprettholde godt salg over tid *Festivalsalg har mange likhetstrekk og mye av det du lærer på kurset er relevant for matfestivaler og markeder. Forkunnskaper: Du kan både ha erfaring med salg og demo eller være helt fersk. Ekstern Kursholder: Dagfinn Pedersen

Oppstart
12.10.2022 kl. 10:00

Sted
Tollbugata 32, Oslo

Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no

Kurs i mattrygghet og HACCP

calendar_today 08.11.2022

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Innføringskurs i ysting med Pascale Baudonnel (5 dager)

calendar_today 17.10.2022

schedule 17:30

location_on Mosjøen videregående skole, Kippermoen

I regi av Lokalmat.no

Lokalmatskolen søker nye lokasjoner

calendar_today 01.01.2023

location_on TBA

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no