Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no
chevron_left
deltakere_lokalmatskolen_2.jpg

Lokalmatskolen søker nye lokasjoner

Hei og velkommen til et nytt og nyttig kurs for lokalmatprodusenter. Målgruppen for kurset er små lokalmatprodusenter, som enten er ganske nystartede, eller som er i vekst og skal over i nye kanaler Kursinnhold: • Økonomi, kalkyler, prising og budsjett. Noe av det vanskeligste, men viktigste man gjør er å sette rett pris på produktet og å holde kontroll på økonomien. • SoMe er viktig for de fleste bedrifter i dag, vi går gjennom nyttige tips og triks, lærer deg om annonsering, hva slags bilder du bør bruke, og mye mye mer. • Markedsføring er viktig, vi starter med å hjelpe deg få en god markedsforståelse, og drar dette videre til produktutvikling, rettet markedsføring, kanalvalg og mye mye mer. Ta kontakt på lokalmat@norskmat.no om du ønsker lokalmatskolen til ditt nærområde.

Oppstart
01.01.2023

Sted
TBA

Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no

Kurs i mattrygghet og HACCP

calendar_today 08.11.2022

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Innføringskurs i ysting med Pascale Baudonnel (5 dager)

calendar_today 17.10.2022

schedule 17:30

location_on Mosjøen videregående skole, Kippermoen

I regi av mathåndverk.no

Innføringskurs i ysting og foredling av rå melk

calendar_today 03.10.2022

schedule 09:00

location_on Stavanger Ysteri, Ryfylkegata, Stavanger, Norge

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no