Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no
chevron_left
deltakere_lokalmatskolen_2.jpg

Lokalmatskolen søker nye lokasjoner

Hei og velkommen til et nytt og nyttig kurs for lokalmatprodusenter. Målgruppen for kurset er små lokalmatprodusenter, som enten er ganske nystartede, eller som er i vekst og skal over i nye kanaler Kursinnhold: • Økonomi, kalkyler, prising og budsjett. Noe av det vanskeligste, men viktigste man gjør er å sette rett pris på produktet og å holde kontroll på økonomien. • SoMe er viktig for de fleste bedrifter i dag, vi går gjennom nyttige tips og triks, lærer deg om annonsering, hva slags bilder du bør bruke, og mye mye mer. • Markedsføring er viktig, vi starter med å hjelpe deg få en god markedsforståelse, og drar dette videre til produktutvikling, rettet markedsføring, kanalvalg og mye mye mer. Ta kontakt på lokalmat@norskmat.no om du ønsker lokalmatskolen til ditt nærområde.

Oppstart
01.01.2023

Sted
TBA

Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no

Kurs i foredling av grønnsaker

calendar_today 07.02.2023

schedule 09:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Webinar om nedskjæring

calendar_today 31.01.2023

schedule 10:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Innføringskurs i ysting

calendar_today 16.01.2023

schedule 17:00

location_on Sogn Jord- og Hagebruksskule, Skulevegen, Aurland, Norge

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no