
Lokalmatskolen søker nye lokasjoner
Hei og velkommen til et nytt og nyttig kurs for lokalmatprodusenter.
Målgruppen for kurset er små lokalmatprodusenter, som enten er ganske nystartede, eller som er i vekst og skal over i nye kanaler
Kursinnhold:
• Økonomi, kalkyler, prising og budsjett. Noe av det vanskeligste, men viktigste man gjør er å sette rett pris på produktet og å holde kontroll på økonomien.
• SoMe er viktig for de fleste bedrifter i dag, vi går gjennom nyttige tips og triks, lærer deg om annonsering, hva slags bilder du bør bruke, og mye mye mer.
• Markedsføring er viktig, vi starter med å hjelpe deg få en god markedsforståelse, og drar dette videre til produktutvikling, rettet markedsføring, kanalvalg og mye mye mer.
Ta kontakt på lokalmat@norskmat.no om du ønsker lokalmatskolen til ditt nærområde.
Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no
Kurs i foredling av grønnsaker
07.02.2023
09:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no
Innføringskurs i ysting
16.01.2023
17:00
Sogn Jord- og Hagebruksskule, Skulevegen, Aurland, Norge
Vi ønsker innspill!
Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter Bjørgan
lokalmat@norskmat.no