
Kurs i flatbrød- og kuvertbrødproduksjon
Førsteinntrykket er viktig og i serverings- sammenheng er ofte kuvertbrødet det første som settes på bordet. Bakverk som serveres til maten trenger ikke smake kjedelig.
I dette kurset vil vi sette søkelyset på hvordan flatbrød og kuvertbrød kan løfte måltidsopplevelsen og skape litt wow-effekt gjennom å løfte dette bakverket til nye høyder.
Kurset retter seg først og fremst mot små serveringssteder med lokalmat på menyen og som ønsker å satse på eget bakverk.
Følg linken for å lese mer om kursinnhold og påmelding: Kurs i flatbrød- og kuvertbrødproduksjon – Nofima
Foto: @Opplysningskontoret for brød og korn oppskrift og bilde fra https://brodogkorn.no/
Flere relevante kurs

Grunnmodul lokal kjøttforedling
12.06.2023
10:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

Kurs i sanking av ville vekster
23.05.2023
09:00
Mosjøen videregående skole, Avdeling Marka, Mosjøen, Norge
Vi ønsker innspill!
Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter Bjørgan
lokalmat@norskmat.no