Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no
chevron_left
Kurs i flatbrød- og kuvertbrødproduksjon

Kurs i flatbrød- og kuvertbrødproduksjon

Førsteinntrykket er viktig og i serverings- sammenheng er ofte kuvertbrødet det første som settes på bordet. Bakverk som serveres til maten trenger ikke smake kjedelig.

I dette kurset vil vi sette søkelyset på hvordan flatbrød og kuvertbrød kan løfte måltidsopplevelsen og skape litt wow-effekt gjennom å løfte dette bakverket til nye høyder.

Kurset retter seg først og fremst mot små serveringssteder med lokalmat på menyen og som ønsker å satse på eget bakverk.

Følg linken for å lese mer om kursinnhold og påmelding: Kurs i flatbrød- og kuvertbrødproduksjon – Nofima

Foto: @Opplysningskontoret for brød og korn oppskrift og bilde fra https://brodogkorn.no/

Oppstart
25.08.2022 kl. 09:00

Sted
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no

Et mangfold av grillmat

calendar_today 23.05.2023

schedule 10:00

location_on Osloveien 1, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Grunnmodul lokal kjøttforedling

calendar_today 12.06.2023

schedule 10:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Kurs i sanking av ville vekster

calendar_today 23.05.2023

schedule 09:00

location_on Mosjøen videregående skole, Avdeling Marka, Mosjøen, Norge

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no