chevron_left
Kurs i flatbrød- og kuvertbrødproduksjon

Kurs i flatbrød- og kuvertbrødproduksjon

Førsteinntrykket er viktig og i serverings- sammenheng er ofte kuvertbrødet det første som settes på bordet. Bakverk som serveres til maten trenger ikke smake kjedelig.

I dette kurset vil vi sette søkelyset på hvordan flatbrød og kuvertbrød kan løfte måltidsopplevelsen og skape litt wow-effekt gjennom å løfte dette bakverket til nye høyder.

Kurset retter seg først og fremst mot små serveringssteder med lokalmat på menyen og som ønsker å satse på eget bakverk.

Følg linken for å lese mer om kursinnhold og påmelding: Kurs i flatbrød- og kuvertbrødproduksjon – Nofima

Foto: @Opplysningskontoret for brød og korn oppskrift og bilde fra https://brodogkorn.no/

Oppstart
25.08.2022 kl. 09:00

Sted
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no

Kurs i pølse- og påleggsproduksjon

calendar_today 07.09.2022

schedule 10:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Kurs i foredling av grønnsaker

calendar_today 13.09.2022

schedule 09:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Kurs i mattrygghet og HACCP

calendar_today 08.11.2022

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no