
Fremtidens bakst – baking med grønnsaker
Kompetansenettverket for Lokalmat Øst inviterer til kurs om baking med grønnsaker. Kurset ser på muligheter for å skape egne spennende bakevarer med bruk av typiske lokale norske råvarer.
Kursinnhold
- Inkludere grønt i bakevarer
- Forskjellige brødtyper
- Enkle grep for produktvariasjoner
- Muligheter for ulik tekstur og smaksprofil
- Tips og triks
Mål med kurset
Gi deltagerne innblikk i muligheter for å inkludere grønt inn i norsk bakst, og samtidig inspirere deltagerne til å skape egne tidsriktige produkter med egen vri.
Tid: 06.-07. sep 2022, kl. 08:45 – 16:00
Sted: Nofima, Osloveien 1, Ås
Pris: kr 2500,- pr. person inkl. lunsj og kursmateriell.
Mer info og påmelding: Fremtidens bakst – Nofima
Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no
Kurs i foredling av grønnsaker
13.09.2022
09:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no
Kurs i pølse- og påleggsproduksjon
07.09.2022
10:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge
Vi ønsker innspill!
Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter Bjørgan
lokalmat@norskmat.no