Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no
chevron_left
Fremtidens bakst – baking med grønnsaker

Fremtidens bakst – baking med grønnsaker

Kompetansenettverket for Lokalmat Øst inviterer til kurs om baking med grønnsaker. Kurset ser på muligheter for å skape egne spennende bakevarer med bruk av typiske lokale norske råvarer.

Kursinnhold

  • Inkludere grønt i bakevarer
  • Forskjellige brødtyper
  • Enkle grep for produktvariasjoner
  • Muligheter for ulik tekstur og smaksprofil
  • Tips og triks

Mål med kurset

Gi deltagerne innblikk i muligheter for å inkludere grønt inn i norsk bakst, og samtidig inspirere deltagerne til å skape egne tidsriktige produkter med egen vri.

Tid: 06.-07. sep 2022, kl. 08:45 – 16:00

Sted: Nofima, Osloveien 1, Ås

Pris: kr 2500,- pr. person inkl. lunsj og kursmateriell.

Mer info og påmelding: Fremtidens bakst     – Nofima

Oppstart
06.09.2022 kl. 08:45

Sted
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no

Kurs i foredling av grønnsaker

calendar_today 13.09.2022

schedule 09:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Kurs i pølse- og påleggsproduksjon

calendar_today 07.09.2022

schedule 10:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Kurs i mattrygghet og HACCP

calendar_today 08.11.2022

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no