Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no
chevron_left

Kurs i nedskjæring, pølser og spekepølser (2 dager)

DATO: 16. – 17. september

TID: oppstart kl 10 (16. sept.) – avslutting kl 17 (17. sept.)

 

Kurset vil gi kunnskap om nedskjæring av lam og gris og hvordan stykningsdeler og produksjonskjøtt kan utnyttes i produksjon av kjøttvarer. I tillegg skal vi lage ulike pølsesorter, og gå gjennom salting, speking og produksjon av spekepølser. Teori og praktiske øvelser.

Kurslærer Bength Hanssen

 

Mer informasjon og påmelding:  https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord/kurs?locationfilter=true

Oppstart
16.09.2022 kl. 10:00

Sted
Borealis Gourmet, Isnestoften, 9540 Talvik

Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no

Kurs i foredling av grønnsaker

calendar_today 13.09.2022

schedule 09:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Kurs i pølse- og påleggsproduksjon

calendar_today 07.09.2022

schedule 10:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Kurs i mattrygghet og HACCP

calendar_today 08.11.2022

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no